Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slimani sen nasıl bir kralsın yav geldin alayını çıldırttın takım küme düşüyordu 5m cukka yaptın şimdide falcao olayı adamsın lan!

Pires transferine döndürdüler işi onun yüzünden Fotomaçı zengin etmiştim.

Daha Coutinho ile Perisic bile 2 gün önce Bayern’e transfer oldu. Kiralık/bonservisiyle/bonservissiz mutlaka işimize yarayan birilerini alacağız

Büyük isimlerde oluyor öyle. Ama bizim alabileceğimiz gözden çıkarılan oyunculardan olur. Belki Epl ve ya la liga'dan bir stoper bulabiliriz. Ama bekler ve kanatları bu sene idare etmek zorunda kalırız bence. Guney amerika dahil ligler başladı. Kimse işe yarayan oyuncusunu kelepire bırakmaz.

Büyük isimlerde oluyor öyle. Ama bizim alabileceğimiz gözden çıkarılan oyunculardan olur. Belki Epl ve ya la liga'dan bir stoper bulabiliriz. Ama bekler ve kanatları bu sene idare etmek zorunda kalırız bence. Guney amerika dahil ligler başladı. Kimse işe yarayan oyuncusunu kelepire bırakmaz.
Keşke Kjaer gelse...

ECZ7RHSWsAA5i7d
Gucsuz temposuz hizli degil birileri bu adami komurle mi boyadi. Ilk defa boyle bi siyahi oyuncu goruyorum.

Eğer Mariano'nun satılma durumu varsa 1 milyon euro bile olsa satsak gerçekten çok iyi olacak. Ben sezon geneli oynarsa Linnes'in daha faydalı olacağını düşünüyorum. Hem defans olarak hem oyun içine katkı olarak. E yedek olarakta zaten Şener'e bir dünya para verilecek yıllarca. Mariano'nun sözleşmesi de bitiyor yaşı geldi 33-34'e. O yüzden çok mantıklı bir satış olur bence. Hatta aynı şekilde Japonya'ya satışı olabilirse Nagatomo'da 1-2 milyon euroya satılabilir. Çünkü o da 33 yaşında ve onun da sözleşmesi bitiyor. Böyle bir durumda Ömer Bayram oynar. Hazırlık dönemi çok iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt