Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel ertesi sezon yatma sinyalleri verirse Cinlere satarız adamdan para kazanabiliriz kesinlikle

yalnız falcao böyle oynasın ben dahil herkes bu nedir ya der.. Harbiden çok kötü oynamış fener maçında.

Bu maçı hatırlıyorum daha Mbappe çıkmamıştı, Falcao uzun dönem sakatlığının ardından Monaco'yu geri dönmüştü ve maç haziran sonu falandı Emenike monaco ya 2 gol atmıştı, İzmirde fenerli arkadaşımla izlemiştik, Mbappe ağustosta oynamaya başlamış sonrasında şampiyon olmuşlar Falcao 24 gol atmış ligde

yalnız falcao böyle oynasın ben dahil herkes bu nedir ya der.. Harbiden çok kötü oynamış fener maçında.

Bu maçlardan önceki sezon Chelsea'de kiralıkken uzun süren bir sakatlık yaşamıştı. Daha yavaş yavaş tekrar form tutmaya başladığı dönemler ki sezonu 2 fener maçında 2 gol 1 asist ile açmış, o sezonu 43 maç 30 gol 6 asist ile bitirmiş :asd:

Neymar'a primlerle yılda 50 küsür veren Psg'ye koymaz bu paralar

Ayrıca bahsedilen isim Psg'nin her zaman yararlanmaya çalıştığı biri.Ayrıca tek bir pozisyonu yedeklemiyor kanatta oynatıyorlar ara sıra
Yok ben sadece "çok para harcamakla paraya ihtiyaç duymamak" ikisi farklı şey diye söyledim. Buna katılıyorum zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt