Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra 2 bek değiştirmek ışık hızını aşmakla aynı ihtimal

Ben de isterim yeni bek alinmasini ama bunun gerceklesme ihtimali düsük. 1 aydir Falcao pesinde kosuyorlar, elimizdeki beki satip yerini doldurabileceklerine inanmiyorum ben.

ben de pek ihtimal vermiyorum ama devre arasında iki stoperi değiştirmiş ve olumlu sonuç almış takımız neticede

şimdi kalan kısıtlı sürede önümüze bir fırsat çıkarsa neden olmasın diyor insan.
10 gün kalmış çok zor bu saatten sonra. 2 stoper hamlesine gelirsek cezasını şuan çekiyoruz.bence uyumsuz 2 hamle stoperi aldık biri mutlaka avrupali denge stoperi olmalıydı.popescu ujfa tarzı

Umarım seri,Onyekuru'nun ilk geldiği zamanlardaki tutukluğu gibi bir sorun yaşıyordur ve bir an evvel adapte olur.

Aksi halde bizim adımıza çok kötü olur.

Şimdi seri çok kötü oynayabilir ama buna yapacak bir şey yok.Tıpkı slimani gibi.Şans işi biraz ama ciddiye alacaktır çünkü yedeği yok

Nagatomo'nun Galatasaray'a katabileceği pek bir şey kalmadı, keşke bonservis getirisi ile satabilsek onu

Ben de isterim yeni bek alinmasini ama bunun gerceklesme ihtimali düsük. 1 aydir Falcao pesinde kosuyorlar, elimizdeki beki satip yerini doldurabileceklerine inanmiyorum ben.

menajerlerin elinde kalan oyunculardan yapılabilir.

biz kendi isteğimizle gidip kulüp ve oyuncu ile görüşmeye kalktığımızda elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.

menajerlerin elinde kalan oyunculardan yapılabilir.

biz kendi isteğimizle gidip kulüp ve oyuncu ile görüşmeye kalktığımızda elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.

Bizimkilerin inisyatifine kalirsak Nagatomo yu sattiktan sonra sezona sol bekte Ömer ve Emre Tasdemir ile devam ederiz.

2 sezon önce PSG’ye
222 milyon Euro’ya transfer olan Neymar için yapılan teklifler

Juventus: 100 milyon € + Dybala

Barcelona: 180 milyon €

Real Madrid: 120 milyon € + Modric

Psg'nin yerinde olsanız hangi teklifi seçersiniz?

Bana kalırsa real'in teklifini değerlendirmeye bile almam Modric bitmiş ağlayanı yok.
34 yaşında büyük bir düşüş içine girmiş modric yerine barca'nin nakit teklifini degerlendiririm.

pek olumlu haber paylaşmam ama iki bacaklı bir oyuncu transfer edeceğimize dair duyum aldım.

Falcao transferi iptal diyorsun yani

Dgeq7CaX0AYXHPB.jpg

büyük ihtimal atalanta'ya gider.

Takımın temposunu yukarı çeker çok çok yüksek kondisyonu var ama sol bek değil Laxalt hani defansı kötü demiyorum sol bek oynayamayacak kadar defansa alakası yok adamın

Çevikliği, çalışkanlığı için bile alınır orası ayrı ama gelirse defansın solundan çok sıkıntı yaşarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt