Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 gün daha var transfer sezonunun kapanmasına.15 augustos olmus neye sabredecegiz peki?
Kim teklif yapti? Hangi takim istiyor? Kac veriyorlar?
bunu bana sorman gerekmez miydinzonzi transferinin detayları ne zaman açıklanır veya biliyorsan detaylar nedir? @Şeref Aydın
(güzel soru sordum bence)
Gidecek ancak biraz daha sabir. Parayi cok seviyor. Katar'a, Arabistan'a gitmem, gidersem de aldigimin 2 katina giderim diyor. En kotu ihtimalle ucretinin bir kismini odeme taahutunde bulunup yollayacagiz.
Falcao geri takip atmadığı için tribe girmiş diyorlar.Davala neden falcao takip yapıp sonra bırakıp tekrar takibe almış. ben orayı kaçırdım...
Bence sallama haber, hic bir yere gitmez Diagne.18 gün daha var transfer sezonunun kapanmasına.
Falcao takibe takip yapmayınca kezbanlığı tutmuş trip atmışDavala neden falcao takip yapıp sonra bırakıp tekrar takibe almış. ben orayı kaçırdım...
takibe takip yapmadığı için olabilir dedi şeref ama bana kalırsa ondan değil.Davala neden falcao takip yapıp sonra bırakıp tekrar takibe almış. ben orayı kaçırdım...
ederinin altına gidecekse gitmesin zaten. bakın çok ettim gene edeyim ama bu adamın kafası futbola tekrar dönerse iş yaparız. suan düşünülen teklifin üstüne dahi satariz.Bence sallama haber, hic bir yere gitmez Diagne.
AS RENGIM hgeldin