Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen den de antrenör falan olmaz takimin gole ihtiyaci varken bifouma yi cikariyo ezik

Yabancı oyuncu yasağı gelirse bir nane olmaz bu ligde, Beinsorts falan da çekilir kalitesizlikten ve Arap ligine döneriz. Sınır gelecekse minimum 4-5 yıl sonra olmalı. Eskiden yabancı sınırı vardı ama Burak,Selçuk,Topal,Belezoğlu gibi kaliteli yerliler de vardı. Şimdi görüyoruz Yusuf Yazıcı gibi adamın olsa bile elinde tutamıyorsun. Tolgay, Türüç gibileri de kimse izlemez.

Heh cok sukur ya.. uyku saatinden bagimsiz adam akilli bir yazi..
Yazida dogruluk payi var. Hatta itiraz edemeyecegim yerler fazla..
Birincisi bence transfer ne asamada olursa olsun fotograf servis edilmesi yanlis.. Bunun amaci "Mendes ve Bulut bitiremedi ben geldim hemen hallettim" havasini yaratmak olarak okuyorum.Olasi transferin kredisini topolanek isten adam, transfer olumsuz sonuclanirsa tenkitleri de kabul etmeli. Istifa etmeli demiyorum sorumluluk neyi gerektiriyorsa yapmali.
Ikinci konu acikladigi meshuur transfer taktigi plays ne kadar profesyonel yaklastigini gosteriyor. (Bi takimdan Ahmet I istiyorsa once Mehmeti Ali yi Veli yi sormasi vs.) Bu Turkiye de ise yarayabilir. Gecmis yonetimlerde Albayrak yurtici transferleri yapardi. En fazla gurbetci transferi yapardi.. bunda da basariliydi.. Ancak dunya baska dunya.. Kapikule den sonra isler biraz degisiyor. Bu donem bence de dogru is olan menejerler ile calisiliyor.
Ben bu isleri organize eden adam olsam.. Yurtdisi isler icin Cenk Ergun, Haldun Ustunel tarzi bit adam bulurum. Yurtici transfer, PR calismalari vs. Isleri icin Albayrak I gorevlendiririm
Sana niye kuş muamelesi ettiler rengim.

Steven Nzonzi: ‘’Geçen hafta Fenerbahçe’nin teklifini reddettim. Çünkü ben büyük bir kulübe gitmek istiyordum, bu yüzden de Galatasaray’a geldim. Galatasaray Türkiye’nin en büyük kulübü.’’

NZONZİ VURDU GOL OLDU! 🔥

Şutlarıda iyi baksanıza Aslanım benim taaa İtalyadan gol atmış,
adammmmmmmmmmmmm

Yabancı oyuncu yasağı gelirse bir nane olmaz bu ligde, Beinsorts falan da çekilir kalitesizlikten ve Arap ligine döneriz. Sınır gelecekse minimum 4-5 yıl sonra olmalı. Eskiden yabancı sınırı vardı ama Burak,Selçuk,Topal,Belezoğlu gibi kaliteli yerliler de vardı. Şimdi görüyoruz Yusuf Yazıcı gibi adamın olsa bile elinde tutamıyorsun. Tolgay, Türüç gibileri de kimse izlemez.
Ligi kimse almaz Çamdalgiller kol gezer....

Fatih hocam iki tane potansiyelli turk alda su yabanci sinirindan vazgecsinler dertleri gucleri sen ve Galatasaray cunki bu ulkenin en buyuk dinamigi biziz

Anadolu kulüplerinin de lehine oldu mevcut kural. Ben onların eskiye dönmek isteyeceklerini zannetmiyorum.

Ama Galatasaray lobi çalışması yapmalı. Çünkü TFF, Fener'i falan yanına alarak onları da bu kurala uymaya zorlayabilir.

Mbaye Diagne: "Pes etmeden devam ediyorum. Yeni bir hedefe doğru, yeni bir yolculuk. Yarın ilk maç. Allah bizim yanımızda olsun. Gözlerimi kapatıyor ve hiç pes etmeden devam ediyorum."

Sen gözünü iyi aç iki gözümün çiçeği :asd:

Adam ağzını bir açıyır 35 milyon günaha giriyor.
Günahmatik gibi adam.

Okan KOÇ takım kötü gitsin diye sabah akşam dua ediyor herhalde. Galatasaray kötü giderse çok kötü olacak diyip duruyor hırbo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt