- 24 Mayıs 2009
- 17.276
- 20.249
- 2.643
Geçenlerde de açıkladım Aurier'i unutalım.Aurierde olabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçenlerde de açıkladım Aurier'i unutalım.Aurierde olabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
40 yaşında adam nasıl dört dönsün renktaş, 2 dönüp tıkanırOrta sahada Emre'yi peşinde dört döndürecekya antrenman yapıyor.
Lequipe çok güvenilir kaynakmışmış. Galatasaray taraftarı 40 yıllık lequipe i böyle paçavraya çevirir işteO degilde, bu L'equipe nasil da oldu R'equipe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kalite
Yangın Tayfayanliz cok önemli bi soru size,
bu NZONZI transferi simdi kime yazilacak?
@Emrah Yıldırım @Musap Aydinli @Vasfi Vural ???

Kalanını Nzonzi sırtına alıp döndürür.40 yaşında adam nasıl dört dönsün renktaş, 2 dönüp tıkanır![]()

GS yangin tayfa adami Madame eder renktasimLequipe çok güvenilir kaynakmışmış. Galatasaray taraftarı 40 yıllık lequipe i böyle paçavraya çevirir işte
Lequipe çok güvenilir kaynakmışmış. Galatasaray taraftarı 40 yıllık lequipe i böyle paçavraya çevirir işte

"Keltos babana kos" soundtrack yollicam ona.Ben daha çok Manu Lonjonun „Tut-Tut„
Twitini bekliyorum dört gözle. Kendi haberiymis gibi paylasacak çünkü efsane yorumlar olur altinda
40 yaşında adam nasıl dört dönsün renktaş, 2 dönüp tıkanır![]()
beyler NZONZI dil cikarabiliyormu, malum sneijder, melodan sonra eksiklik bariz mevcut, olasi emre b. duellosunda lazim olacak![]()