Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topal'a gerek yok bir şekilde mehmet özcan'ı çöz yedek stoperi donk ahmet ile kapatıp alttan ışık kaan ve ogün ikilisini hazırlarsın daha mantıklı bir tercih olur.

Lequipe çok güvenilir kaynakmışmış. Galatasaray taraftarı 40 yıllık lequipe i böyle paçavraya çevirir işte

Ben daha çok Manu Lonjonun „Tut-Tut ✍🏻
Twitini bekliyorum dört gözle. Kendi haberiymis gibi paylasacak çünkü efsane yorumlar olur altinda

beyler NZONZI dil cikarabiliyormu, malum sneijder, melodan sonra eksiklik bariz mevcut, olasi emre b. duellosunda lazim olacak :berkan:

beyler NZONZI dil cikarabiliyormu, malum sneijder, melodan sonra eksiklik bariz mevcut, olasi emre b. duellosunda lazim olacak :berkan:
nz.webp

Beke adam lazım değil ya bence Mariano ve Linnes gayet yeterli, forma girdiklerinde baya dünya futboluna uygun bekler. Sorun bekler değil bence bekleri aşırı koşturan Terim'in sistemi, yoksa git Marcelo'yu getir zaten bişey olmaz ki adamın 10 ciğeri olması lazım. Takımın boyu çok uzun ve bu adamlar sürekli deparlı oynuyorlar,ileride top kaptırınca Belhanda 5 metre koşuyor, Feghouli 5 metre koşuyor Babel'de o kadar koşar. 50 metre geriye Linnes koşacak, Nagatomo koşacak. Kolay değil göründüğü gibi. Feghouli, Babel kanatları hiç içime sinmiyor benim, hoca sürekli tempolu takım isterken tam tersi bir takım kurdu pek anlayamıyorum. Burada çoğu kişi bekliyordu ki Belhanda-Diagne satılsın, Onyekuru alınsın, sağa da Feghouli ile değişmeli oynayacak Onyekuru tarzı bir adam gelsin. Emre biraz dediğimize uyuyor da hala 10 numaramız yaratıcılıktan uzak, kanatlarımız daha ileriye gitmedi geçen seneye göre ve forvette Diagne satılamayacak gibi duruyor. Nzonzi ve Seri'nin çok sağlam çıkması lazım yoksa işimiz zor. Takımda ağır işçilik yapacak hiçbir oyuncu yok bu sorun olacak gibi muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt