Erkin Yiğit Tunç
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 507
- 408
- 558
Sercan Sararer geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kadar az türkçe o kadar cok başarı
kanatlılar kaşıyordur ama korkunun ecele faydası yok
Mehmet Özcanın yine mert gibi 2m euro üzerinde avrupaya gitmesi çok muhtemel.Topal'a gerek yok bir şekilde mehmet özcan'ı çöz yedek stoperi donk ahmet ile kapatıp alttan ışık kaan ve ogün ikilisini hazırlarsın daha mantıklı bir tercih olur.
Kurzawa gelse keşke verirler mi lan aurier kadar ihtimali var mi
bu yorumu direk buraya atalim
Ilk tasi ben attim son dk olaraksen son dakikayiyla pasi @Vasfi Vural a attin oda @Emrah Yıldırım a adeta alda at dedi, benim kafam simdi cok karisti, aslan payi kimin????

Öyle değil sözleşme uzatma görüşmeleri yapılıyor şeklinde yazmıştı sanki falcao anlaşma masasına oturmuş gibi.L'equipe lik de bir durum yok ki adamlar falcao kalacak ya da bize gelmeyecek felan demedi haberde monaco yeni sözleşme önerebilir diyordu bugün de falcao nün reddettiğini yazdılar ortalığı yangın yerine ceviriyorlar her haberde..
Alex moreno kim? Clyne dediler de gelmez liverpoldan buraya.aurier olur bak.gugayi ben de istiyorum zaten.sol bek alex moreno
sag bek guga
İbe liverpolda uçuyordu ama son hamlede sıkıntı vardı. Acaba şimdi nasıl durumu. Hız olarak Onyekuru dan daha hızlı.jordan ibe... haberine inanmak istiyorum yiğidim