Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aurier olmaaaaaazz. Adamların zaten 2 tane beki var biri çok genç. Bu saatten sonra Levy de Pocche de bırakmaz o adamı

A7C677CA-5457-4E9D-9303-4F947032A65E.webp

@Levent Akgün ödüm koptu Bu nasil dönüs

Trabzonun yerli ön-liberolari yetenekli.cafer tosun ve murat cem akpınar da iyi..dogan erdogani bilemiyorum. Biz ise abdulsamed iyilesince ona şans vereceğiz ki ülke en iyi 6 numarayı kimmis görsün.gokayi ortsahada kazanirsak ülke futbolu da kazanır.bartug ve berkaya daha var.bartug belki daha önce şans bulacak o fizikle.samet ve ismail zehir 8 numara.fellaini saçlı utku da seneye a takimi gorebilir.o da 6 numara ve yetenekli.bakacagiz.atalay-mustafa kapi-hamza akman 8 ve 10 numaralarımız

Nedir bu hizli kosan oyuncu fetisi.
Onyekuruyu cok ayri severim, bize olan sevgi ve saygisindan ama bu adam gecen sene golleri disinda bütün oyunu zehir etti. Adam akilli bi calim attigini hatirlamiyorum. O hizini bi Göztepeye ilk macda attigi golde kullanabildik.
Onyekurunun asil özelligi son vurus ve gol yolundaki sezgileriydi. Asiri soguk kanli ve zekiydi kale önünde. Her türlüde atabiliyordu. Ayak ici, plase, volley, kafa vs..

Ayrica Babele yavas demekde ne bileyim.

Mariano dünya üzerinde futbol zekası en yüksek beklerden. 2 senedir aklı ile götürüyor işi fiziken bitik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt