Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk iyi kadro kurdu, iyi bir santrafor alırlarsa çeşitlilik açısından da yeterli duruma gelecekler. Trabzonla beraber rakibimiz olurlar.

Karius
Douglas(Gökhan)—Vida—V.Ruiz—Rebocho(Caner)
—Atiba(Medel)-—Dorukhan
——————Llajic———-
Boyd(Quaresma)————Konoplyanka(Lens)
——————Burak(Transfer)——-
Pek iyi değil. Ilk üçe bile giremeye bilirler.

yav bu perşembe,cuma,cumartesi,pazar,pazartesi,salı 6 gün zaten.hafta içi biter bu iş

Bu Okan Koç mu nedir.... piskolok bulmalı kendisine.

Dalgasına demiyorum vallahi. Adamın ciddi denge sorunu mevcut. Çok hızlı konuşuyor..... ciddi şekilde düşündüğünü tartmadan hop ağzından çıkartıyor. Bu durum özelikle hiperaktiv küçük çocuklarda gözlemlenir.

Çoğu kişide yaşı ilerledikçe kendiliğinden gider bu ama bunun gibi olanlarda kalıcı olabiliyor. Farkında bile değil bu durumundan büyük olasılıkla.

Ha tedavi görse bile tinerci tarafı kalıcı olur ama o ayrı konu.

Monaco Icardi'nin sağ bacağını alamaz. en az 60-70 milyon, + yıllık 10 milyon üzeri bedele patlar. bu kadar parası olan takım transfer sezonunun son gününe bırakmaz direk basar alır. ben yedder'e 40 verdikten sonra ceplerine akrep girmiştir.

Monaco Icardi'nin sağ bacağını alamaz. en az 60-70 milyon, + yıllık 10 milyon üzeri bedele patlar. bu kadar parası olan takım transfer sezonunun son gününe bırakmaz direk basar alır. ben yedder'e 40 verdikten sonra ceplerine akrep girmiştir.
Sanırım Yedder'e cash 40 vermediler Rony Lopes de o transferin parçasıydı. Daha oldukça fazla bütçeleri olması lazım.

Monaco Dzeko, Icardi, Mandzukic'ten birini alacak herhalde. Hangisini alırlarsa alsınlar kısa sürede bitiremezler muhtemelen bunları mı biz ya :/
Mandzrukic bayern gitti. İcardi napoli ile anlaştı gibi. Dzeko yu alsınlar biran önce yoksa daha çok maç kaybedecekler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Falcao disinda, bir Stoper yedek lazim (Ahmet out) bir DOS (yerli, topal degil) ve Forvet yedek (Mitro, cagne out). Suan Kadro lige yeter ama avrupa da anca round of last

Muslera
(Okan)

Mariano Marcao Luyindama Naga
(Linnes) (Gökhan) (Ahmet..) (Ömer..)

Seri Nzonzi
(Kapi) (Donk/Selcuk)

Belhanda
(Akbaba/Atalay)

Feghouli Falcao? Babel
(Mor) (Mitro..) (Jimmy/Adem)

Evet Falcao disinda, bir Stoper yedek lazim (Ahmet out) bir DOS (yerli, topal degil) ve Forvet yedek (Mitro, cagne out). Suan Kadro lige yeter ama avrupa da anca round of last

Muslera
(Okan)

Mariano Marcao Luyindama Naga
(Linnes) (Gökhan) (Ahmet..) (Ömer..)

Seri Nzonzi
(Kapi) (Donk/Selcuk)

Belhanda
(Akbaba/Atalay)

Feghouli Falcao? Babel
(Mor) (Mitro..) (Jimmy/Adem)
Donk stoperler oynar gerektiği vakit ki asıl mevkisi zaten stoper bunun.

Belki alt yapıdan bir sürpriz olur. Ayrılacak yabancılar kimler olur bilmiyorum ama ozonfor. Var yani bide. Hazırlık maçlarında fena değildi ana kiralık gidecek diyorlar galiba.

Galatasaray TV de Denizli- Galatasaray maçı var....2000 yılından.

Hagi...jardel.. popescu

premier ligde transfer dönemi kapandı ve takımlara şöyle bir baktım

bizim ligdeki takımların alabileceği şu oyuncuları sanki kulüpleri düşünmüyor kadrolarında gibi

Niasse > Everton st
Cenk > Everton st
Mirallas >Everton rw
Bolasie > Everton rw
Mendy > Leciester (emin değilim) dm
Amartey > Leicester dm
Diabate > Leicester fwl
Elyounoussi > Southampton fwr
Success > Watford fwl
Ken Sema > Watford fwl
Izquierdo > Brighton lw
Muto > Newcastle st (emin değilim)
Bakayoko > Chelsea dm

eğer diagne ve kostası aynı anda göndermeyi başarabilirsek bizim için gözüme çarpan adaylar diabate, izquierdo ve muto

ilk ikisi hızlı kanat alternaifleri hatta ilk 11 olurlar muto ise falcaonun alternatifi ya da tamamlayıcısı olur bazı maçlarda

nzonzi gelmese amartey ve mendy ikilisine ya da bakayoko mutlaka gitmeliyiz derdim ama artık bizden geçti gibi

diğer takımlarda bu 3 oyuncudan sadece amarteyi ikna edebilirler diye düşünüyorum

ama niasse, sema, mirallas, elyounussi gibi adamlar hem fener hem bjk hem detrabzonda iş yaparlar

takip etmekte fayda var bundan sonra bu isimleri

premier ligde transfer dönemi kapandı ve takımlara şöyle bir baktım

bizim ligdeki takımların alabileceği şu oyuncuları sanki kulüpleri düşünmüyor kadrolarında gibi

Niasse > Everton st
Cenk > Everton st
Mirallas >Everton rw
Bolasie > Everton rw
Mendy > Leciester (emin değilim) dm
Amartey > Leicester dm
Diabate > Leicester fwl
Elyounoussi > Southampton fwr
Success > Watford fwl
Ken Sema > Watford fwl
Izquierdo > Brighton lw
Muto > Newcastle st (emin değilim)
Bakayoko > Chelsea dm

eğer diagne ve kostası aynı anda göndermeyi başarabilirsek bizim için gözüme çarpan adaylar diabate, izquierdo ve muto

ilk ikisi hızlı kanat alternaifleri hatta ilk 11 olurlar muto ise falcaonun alternatifi ya da tamamlayıcısı olur bazı maçlarda

nzonzi gelmese amartey ve mendy ikilisine ya da bakayoko mutlaka gitmeliyiz derdim ama artık bizden geçti gibi

diğer takımlarda bu 3 oyuncudan sadece amarteyi ikna edebilirler diye düşünüyorum

ama niasse, sema, mirallas, elyounussi gibi adamlar hem fener hem bjk hem detrabzonda iş yaparlar

takip etmekte fayda var bundan sonra bu isimleri
sema bizi tek basina elemisti

keşke renktaş keşkeee şu şanlı formayla onu görsem kadıköyde attığı golden sonra tribünlere o küçümseyici ukala bakışları görsem ölsem gam yemem

Onu gördüğüm an ben zaten operasyon sonrası sigara yakarım hatırlatayım benzer bir duygu Melo nazikçe beleşoğluna çıkış tüneli işaret etmişti o an zaman durdu benim için

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

index.php

Oppo severiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oppo nun bir tik üstü Samsung, Apple zaten iyi transfer is yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt