Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsung piyasasını Oppo, Xiaomi, Honor ve Huawei'ye ksptırmış durum da, ülkemiz de artık apple bile cinlilerle yarışamıyor.

Oppo çok iyi olur, hem bizim için global firma olması açısından, hem de onlar açısından. Kaliteli ve pahalı bir marka olmasına rağmen TRde yeterince tanınmıyo satmıyo. Yakında huawei kadar olur.

Günaydın,İmparator'a sahip,Nzonzi'li ve beklediği Falcao olan renkdaşlarım.Başlıyoruz. #BugünGünlerdenGALATASARAY
#konsantrasyon
:cimbom:

Samsung piyasasını Oppo, Xiaomi, Honor ve Huawei'ye ksptırmış durum da, ülkemiz de artık apple bile cinlilerle yarışamıyor.
Mevzu o telefonların daha ucuz olması, yarış değil, bunun aksini iddia edip tercih olarak görmek gereksiz bir övme çabası ama manasız. Samsung hala dünyada en yüksek pazar payına sahip marka onun dışında da.

puhauhuauaha adam resmen 10 güne netleşir diyor ya la.

olum bu adam ne zaman gelecekde takıma alışacak.

ilk lig maçına 5. veya 6.hafta çıkar heralde bu gidişle.

Mevzu o telefonların daha ucuz olması, yarış değil, bunun aksini iddia edip tercih olarak görmek gereksiz bir övme çabası ama manasız. Samsung hala dünyada en yüksek pazar payına sahip marka onun dışında da.

Şuanda burun farkıylada olsa belki hala lider samsung olabilir ama o eski pazar payı kalmadı. Pastadan huawei kocaman bir ısırık aldı. Huawei büyük bir ivme ile yükselişti. 2019 rakamlarına bakmadım ama geçmiş bile olabilir.

10 güne netleşmesi normal.Demek ki monaco hemen oyuncu alamayacak.Mecbur bekleyeceksin yapacak birşey yok

İnsanlara daha yüksek kaliteyi daha ucuza verdikleri için tutuluyor. Şuan Huawei'nin Amerika ile yaşadığı problem olmasa Apple ve Samsung elleri havaya dikmişti. Eskiden gelen müşterinin 7'si apple soruyorken şuan Huawei soruyor.

Şuanda burun farkıylada olsa belki hala lider samsung olabilir ama o eski pazar payı kalmadı. Pastadan huawei kocaman bir ısırık aldı. Huawei büyük bir ivme ile yükselişti. 2019 rakamlarına bakmadım ama geçmiş bile olabilir.
Huawei'in dünya pazarında yükselme sebebi uzakdoğu pazarı ile alakalı daha çok, çünkü orada satılmasına teşvik veriyorlar Çin tek başına 1.5 milyar zaten.

Trumpın restinden sonra Huawei pazar payı azalmaya başladı, benim kastım Türkiyeydi ama Türkiye'de o markalar ucuz diye alınıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt