Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.233
- 7.136
- 2.358
Şuanda Falcao’dan vazgeçsek zerre umrumda olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekonomik durum kötüleşmese Apple almaya devam ederdi çoğu insan, telefon alan 3 bine kadar çıkıyor o fiyat bandında da en iyi seçenekler Xaomi, Huawei, Honor. Sebep bariz bu.İnsanlara daha yüksek kaliteyi daha ucuza verdikleri için tutuluyor. Şuan Huawei'nin Amerika ile yaşadığı problem olmasa Apple ve Samsung elleri havaya dikmişti. Eskiden gelen müşterinin 7'si apple soruyorken şuan Huawei soruyor.
A.oğlu amacın neydi peki.. ulen ne sığır ne mal adamlar var yahuBu pç özür dilemiş ama bunun yüzünden işine son verilen güvenlik görevlileri ne olacak?
Tırt defans ve orta saha tırt kale zaten çöpBjk iyi kadro kurdu, iyi bir santrafor alırlarsa çeşitlilik açısından da yeterli duruma gelecekler. Trabzonla beraber rakibimiz olurlar.
Karius
Douglas(Gökhan)—Vida—V.Ruiz—Rebocho(Caner)
—Atiba(Medel)-—Dorukhan
——————Llajic———-
Boyd(Quaresma)————Konoplyanka(Lens)
——————Burak(Transfer)——-
Hızlı, bire birde etkili bir kanat oyuncusu alınsın.
Şampiyonluk garantilensin.
Aksi taktirde çok sıkıntı çekeriz.
Ben hocamızın bu tarz bir transfer istediğini ve aldıracağını düşünüyorum.Bu tasr oyuncuları çok sever..
Nkawame müthiş topçu ya
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(Bugün Diagneye ana avrat küfretti.)Fatih Babamız Galatasaray Yuvamız, gerisini salla gitsin yok Falcao gelmiş gelecekmiş gelmeyecekmiş umrumda değil.
Nwakame'yi birisi abartı derecede övüyorsa futboldan çakmıyordur benim gözümde. O kadar yetenekli herifin kariyerindeki en iyi takım Trabzon, neden acaba, her şey çalım atmakla olmuyor.