Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu federasyonun yabancı sınırlaması konusundaki zırvalaması nedir ya. Milli Marş söylenmiyormuş da, mış da, muş da. Kaç yıldır birde olan dolu yabancı futbolcu var. Muslera, Belhanda Feghouli vs. Zaten ezberlemişlerdir de. Bilmiyorlarsa öğretiverelim. Maçlarda Milli Marşımızı söyleyiversinler bir zahmet. Nihat Özdemir'i de mutlu edelim kessin sesini...
Zaten 10'dan aşağı yabancısı olan yok çıkarırlarsa bu kuralı bütün takımlar ayvayı yer

Hadi size uyandırayım
M1oNp9.webp

Donk için sadece futbolcu gözüyle bakmamak adam u21 deydi ses etmedi abilik yaptı çocuklara takımdaki ortamı bile güzelleştiriyor üstelik geçen sene 3-4 maçta net büyük katkısı var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu federasyonun yabancı sınırlaması konusundaki zırvalaması nedir ya. Milli Marş söylenmiyormuş da, mış da, muş da. Kaç yıldır birde olan dolu yabancı futbolcu var. Muslera, Belhanda Feghouli vs. Zaten ezberlemişlerdir de. Bilmiyorlarsa öğretiverelim. Maçlarda Milli Marşımızı söyleyiversinler bir zahmet. Nihat Özdemir'i de mutlu edelim kessin sesini...
Adamın derdi yabancılar sınırı felan değil ya tamamen Galatasaray adam diyor ki 14 yabancı olsun sorun yok ama İlk 11 de hepsini yabancı yapmayın tek yapan takım Galatasaray olduğu için direkt bize söylüyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız hala inanılmaz maaş veriyoruz.Sorun serinin nzonzinin veya falcaonun maaşı da değil çünkü bu adamlar 3 aşağı 5 yukarı avrupa da bu paraları alıyorlar.Ama donk gibi linnes gibi ahmet çalık gibi adamların maası fazla.Mesela donk işi bu yönetimin forvetten sonra yaptığı en saçma iş olabilir.

Yönetim opsiyonlu sözleşme yaparken Donk ' un bu kadar maçta oynayacağını öngöremedi bence.

Fernando ligin 3 te 1 ini kaçırdı.

Ndiaye desen aşırı formsuzdu.

Geriye 2 seçenek kalıyordu Selçuk ve Donk . Hoca Donk' u seçti yapacak bir şey yok .

Diagne Mitroğlunun Gideceğini ve potansiyel bir yerli bek-orta saha alınacağını düşünüyorum

Anlaşılan Monoco 5 Milyonda diretiyor.Gecikmeniz sebebi bu, zamanla fiyat istenilen düzeye iner Falcao da karalı olduğuna göre ama taraftarın sabrı yeter mi bilmiyorum.Bugün ve haftaya iç sahada kazanırsak 10 günlük bir zaman kazanılmış olur 2 milyon Euro da cabası.

Yönetim opsiyonlu sözleşme yaparken Donk ' un bu kadar maçta oynayacağını öngöremedi bence.

Geriye 2 seçenek kalıyordu Selçuk ve Donk . Hoca Donk' u seçti yapacak bir şey yok .

O kadro darlığında öngörmesi lazımdı açıkcası

Yabancı sınırı gelirse Ünal Karaman ve Ersun Yanal’ın sınıra karşıyız açıklamalarına bakmayın ilk kabul edenler kendi takımlarını Türk futbolundan önce göre Ali Koç ve Ali Ağaoğlu olacaktır burada kaderi çizecek şerefli kulüp başkanları bakalım kimler olacak

Abi son iki seneyle ilgili Donk'a nasıl sallayabiliyorsunuz aklım almıyor.

Şunu anlayalım adamın şuan performansı çok hoş değil diye geçmiş performansı da çöp olmuyor , ben iddaa ediyorum kalan 2 senede Donk olmasaydı şampiyon olamazdın , 2m bencede saçma da Donk'u kadroda tutmak seni şampiyon yaptı.

Anlaşılan Monoco 5 Milyonda diretiyor.Gecikmeniz sebebi bu, zamanla fiyat istenilen düzeye iner Falcao da karalı olduğuna göre ama taraftarın sabrı yeter mi bilmiyorum.Bugün ve haftaya iç sahada kazanırsak 10 günlük bir zaman kazanılmış olur 2 milyon Euro da cabası.

İkinci forvetleri alınırsa bedelsiz kiralanır yaz bunu bir yere bir arkadaş söyledi dersin

Bugün ki Olası bir Hakem Hatasın da Tepkimizi En Sert Şekilde koyalım ki Operasyon çekmeye çalışanlar Aklını Başına Alsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt