Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus'u kanata hapsettigin sürece cacik olmaz ondan. Ortada oynadigi oyunlarda hep daha etkiliydi. Kanat icin hizi da yok zaten.

İlk elin günahı olmaz derler ama bu maçı öyle ya da böyle bir şekilde almamız lazım. Transferlerde toparlandı gibi. Ama sanki sürpriz bir transfer daha olacak gibime geliyor. Mesela Cenk Tosun ya da o tarz. Bir kaç haftaya kadar takım zaten ritmini bulur. Ben özellikle bu sene deplasman maçlarında nasıl oynayacağız onu çok merak ediyorum. Mesela Trabzon'a gidip orada oyunu domine edebilecek miyiz mesela. Çok uzun zamandır bu işi beceremedik çünkü. Benim skor tahminim 2-0 alıcaz. Luyindama, Diagne (pen.)

Beyler rüyamda fifa 20 oynuyordum bizim kadroya bakıyorum Diagne ve mitroglou satılmış ama forvet alamamışız forvette Selçuk İnan duruyordu kabus gibiydi gerçekten çok rahatsız şekilde uyandım

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Hala yorumcular bile istiklal marşı yüzünden falan mı gelecek diyor :) ulan menajerler aç kaldı aç. ondan getiriyorlar bu sınırı.

tüm futbol ekonomısı coker. kutu satılmaz. Stadlar dolmaz. Basın ekmek yıyemez bu ısten.
Yabanci kisitlamasi zaten sadece siyasetin istegi. Kendi ülkemizin degerlerini cökerterek "dis mihraklardan" intikam almaya calisiyoruz. Sacmaligin önde gideni.

Nihat Özdemir'in bile kisitlama istedigine inanmiyorum. "'Birilerini' rahatsiz etmis" demesi bile bunu belli ediyor.

Eğer Falcao kadro dışı kalırsa tadından yenmez.. Bu iş bitmiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt