Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano boss marcao yuto
Donk
Belhanda seri
Jimmy diagne babel

Böyle bekliyorum. Forvetteki zat düzgün oynar umarım
Son 1 senedir Nagatomo'nun performansını Ömer Bayram verse şimdi yemediği küfür kalmamıştı. İlginç gerçekten. Ömer'i de beğendigimden değil tabii de bu kadarını o da oynar zaten. 2.5 maaşa ne gerek var?

Son 1 senedir Nagatomo'nun performansını Ömer Bayram verse şimdi yemediği küfür kalmamıştı. İlginç gerçekten. Ömer'i de beğendigimden değil tabii de bu kadarını o da oynar zaten. 2.5 maaşa ne gerek var?

Haklısın. Sakatlıktan sonra düştü. Ancak defansif kalitesi bırak ligi avrupanın da bir tık üstünde. Ve hoca çok seviyor. Umarım bu sene geldiğindeki performansı verir.
Mariano ve yutonun son senesi destek vermek lazım.

Biz burda boşuna kadro kuruyoruz.
Boşuna hevesleniyoruz.
Türk futbolunun başındaki ahmak, gerizekalı , mal zihniyet ne olursa olsun Galatasarayın önünü kesmek farkı açmasını engellemek için bu kontenjanı düşürecek.
Falcao ve Nzonzi transferleri sonrası afedersiniz g.tleri korktu.
Süper Lig iğrenç bir hal alacak.
Ben maçları izlemem kontenjan düşerse.
Bu şartlar altında maç mı izlenir

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1565947132162.webp

Yabanci sınırı gelirse benim icin birsey degismeyecek. Zaten maçlara suan bakmak icin maç saatinden 40 dakika öncesine kadar link arıyordum.. Sınırdan sonra ayni kalacak.

Para yedirmiyoruz haliyle. Hem bu renklerden kopmak zor. Hele ki boyle pis bir ortamda bu renklere sahip cikmak daha önemli.

Zonzi yi formamizla görmek istiyorum artik yeter yönetim istifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt