Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu okan koç mal yav. Niye sadece galatasaraylılar dalga geçsin ya konu galatasarayla ilgili değildi ki :asd:
Bu Okan Koç'un 336 açıklaması ile dalga geçmeyen ile dalga geçmek gerekir....

Bide atarlı şekilde ben futboldan geliyorum, mutfakta soğan domates doğradım demez mi....

..,......

Bu Okan Koç'un 336 açıklaması ile dalga geçmeyen ile dalga geçmek gerekir....

Bide atarlı şekilde ben futboldan geliyorum, mutfakta soğan domates doğradım demez mi....
Orası oyle renkdaş.bu iktidarla fetö arasındaki meseleyi herkes biliyor zaten de konuşulacak bi ortam yok şuan. Gelecek de her sey daha net konuşulacağı bi ortam olur mutlaka. Şuan konuyu kapatalım bosver

Bizim faaliyet raporunda Teknik direktör ve antrenör ücretleri bir sene icinde niye 35 Milyon Lira yükselmis bilen var mi? Hoca 1905 TL maas aldi diye 18 milyon Lira yükselir sanmistim. Ama bu yükselis baya fazla degilmi?

2018 2019
13.735.535 48.584.347

Bizim faaliyet raporunda Teknik direktör ve antrenör ücretleri bir sene icinde niye 35 Milyon Lira yükselmis bilen var mi? Hoca 1905 TL maas aldi diye 18 milyon Lira yükselir sanmistim. Ama bu yükselis baya fazla degilmi?

2018 2019
13.735.535 48.584.347
Bartali vs geldi onlari da hesaba katmak gerek

Orası oyle renkdaş.bu iktidarla fetö arasındaki meseleyi herkes biliyor zaten de konuşulacak bi ortam yok şuan. Gelecek de her sey daha net konuşulacağı bi ortam olur mutlaka. Şuan konuyu kapatalım bosver
Uzatmada gerek yok zaten. Olan olmuş zaten.

Öbür dünyasıda var bu işin sonuçta şu 3 günlük ölümlü dünyada. Herkimse sorumlu kişiler orada en geç hesabını verir inşallah.

Benim şu an en çok üzüldüğüm konu hapiste yatan bir sürü suçsuz vatandaşlar açıkçası. Daha geçen öğretmenin birisinin suçsuz olduğu anlaşılmış ama hoca maalesef vefat etmiş içerdeki şartlardan dolayı.

Yazık günah ya.

Neyse nokta koyacağım burada bende. Yeri değil burası dediğin gibi.

2018 2019
13.735.535 48.584.347
Yardımcıları , İtalyan kondisyoner de var. O İtalyan az ücret almıyordur ekibi ile birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt