Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma Nzonzi transferini acikladi

ilk sene kiralik ücreti yok

+1 opsiyonu kullanmak istiyorsak 500.000 € ödeyecegiz

oyuncuyu satin almak istiyorsak ilk sene 16 milyon, ikinci sene 13 milyon euro ödemek zorundayiz
FFP yi atlatalım yeter
2 yıl kafi

bizim medya yanlis yaziyor yahu sanki eksi 500 bin euro olmus gibi twit atiyorlar

Bizi bu forumdan devamlı takip eden sarı ve kara kuş takımlarının çok değerli taraftarları. Sizden ricam ağzınızın suyunu sildikten sonra, bir kendi kadronuza bakın bir de Şampiyonlar Liginde oynayacak olan Galatasaray'ın kadrosuna bakın. Bire bir kıyaslayın. Kaleciden Santrafor mevkiine kadar. İçinizde şampiyonluk adına ufacık, miniminnacık bir umut kırıntısı kaldı mı? Eğer kaldıysa ikinci aşamaya geçelim o zaman. Şimdiiii. Bir kendi Teknik Direktörünüze bakın bir de Fatih Terim'e bakın. Tamam mı canım kardeşlerim oldu mu yeterli mi? Yooook hala ben tatmin olmadım diyeniniz varsa ki Yuuuuh yani son aşamaya geçelim o zaman. Eveeeet. Şimdi bir kendi taraftarınıza bakın bir de Aslantepe'de maçlara giden onbinlerce aslanın takıma verdiği sinerjiye bakın. Tamamdııııır dağılabilirsiniiiiz. Tüm bunlara rağmen yine de ikna olmayan biri varsa ki olabilir bu tür kuş vakaları nadiren de olsa çıkabiliyor onu biz bir detaylı inceleyelim. Sen içeri geç içeri ben geliyorum. :berkan:

Roma Nzonzi transferini acikladi

ilk sene kiralik ücreti yok

+1 opsiyonu kullanmak istiyorsak 500.000 € ödeyecegiz

oyuncuyu satin almak istiyorsak ilk sene 16 milyon, ikinci sene 13 milyon euro ödemek zorundayiz
Bir sene önce 30 milyon verilen adamı 2 yıl bu paralara ve opsiyona kiralamak büyük alkışı hakediyor. Yangın tayfa bunu da görsün!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seri +Nzonzi'yi 1.5a alan kulüp Falcao'ya ffp dahilinde bonservis ödemez, hallederiz o işi

Seri ve Nzonzi transferlerine söylenebilecek tek kelime yok. Ciddi anlamda kusursuz anlaşmalar. Ama gel gelelim iş forvet almaya gelince transfer komitesinin eli ayağı birbirine giriyor. Enteresan bir durum cidden.

Bu arada bjk ve fener 11 inden bizim 11 e girecek 1 tane oyuncu var mı şuan?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nzonzi'nin 2 sene sözlesmesi kalmis ve biz bu adami simdi 2 yil kiraladik. o satin alma opsiyonlari hikaye. 2 sene iyi oynarsa adam zaten bedelsiz oluyor. 2 sene kullanir atariz. rahatiz yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt