Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işte bi cenabetlik var ama çıkaramadımSeri ve Nzonzi transferlerine söylenebilecek tek kelime yok. Ciddi anlamda kusursuz anlaşmalar. Ama gel gelelim iş forvet almaya gelince transfer komitesinin eli ayağı birbirine giriyor. Enteresan bir durum cidden.
Arkadaşlar bu adamda bir sıkıntı olmasın ? Ozornwafor'u daha pahalıya aldıkRoma Nzonzi transferini acikladi
![]()
Nzonzi joins Galatasaray on initial loan
AS Roma can confirm that an agreement has been reached with Turkish club Galatasaray for the temporary transfer of midfielder Steven Nzonzi.www.asroma.com
ilk sene kiralik ücreti yok
+1 opsiyonu kullanmak istiyorsak 500.000 € ödeyecegiz
oyuncuyu satin almak istiyorsak ilk sene 16 milyon, ikinci sene 13 milyon euro ödemek zorundayiz
Bu arada bjk ve fener 11 inden bizim 11 e girecek 1 tane oyuncu var mı şuan?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki vidaBu arada bjk ve fener 11 inden bizim 11 e girecek 1 tane oyuncu var mı şuan?
İptal olmadı mı oBugün Ali Koç TRT de konuşurken
Spiker sözünü kesip "Başkanım son dakika haberi var Falcao ile görüşmelere başlanmıştır "desin versin kırmızıyı o an
Ali bey in surat ifadesini çok merak ediyorum![]()
Siyah kuşların 10 numarası olabilirBu arada bjk ve fener 11 inden bizim 11 e girecek 1 tane oyuncu var mı şuan?
yardım ederim kardeşim arabayı kullanırım
Dorukhan seri yada nzonzi den hangisini kesecek? Ancak yedek olur. Başka?Dorukhan haric yok. O da hani kesin oynar diye degilde cok iyi rotasyon oyuncusu olur diye koyarim.
konuk olmicakmis ersin yalanladi dünBugün Ali Koç TRT de konuşurken
Spiker sözünü kesip "Başkanım son dakika haberi var Falcao ile görüşmelere başlanmıştır "desin versin kırmızıyı o an
Ali bey in surat ifadesini çok merak ediyorum![]()
Belhanda top diye oynar sonu iç ile biten arkadaşı.Siyah kuşların 10 numarası olabilir
Hocam 79'u biraz daha erkene çekme şansımız varmı ? Daha ilk maçtan evdekilerle papaz olmayalımskor veriyorum. 1-2 alırız.
dk. 23luyindama
dk 49 sacko
dk 79 diagne
Eğer nzonzi 2. Sene kiralarsak zorunlu opsiyon var ama bunu herkes gözden kaçırıyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi