Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru bu sene bizim için büyük kayıp. Babel ile çok büyük sıkıntı aldık başımıza. Tecrübesi ile maç kazandırır ama bizi uzun vadede çok zora sokacak gibi.

Kim gelirse gelsin bu takımn üstüne bir ölü toprağı var ben bunu anlamıyorum.
Oyun sistemimiz neyin üstüme kurulu anlamıyorum.
Bu takım geçen sene de iyi değildi arkadaşlar topladığı puan çok düşük seviyede idi.
Normalde 3.olmalıydı o puanla.
Rakiplerin kötü olmasi sebebiyle şampiyon oldu.
Bu sene transferlere rağmen geri gitti takım.
Bazıları sahada yürüyor ya yürüyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunu teknik ekip düzeltecek renktaş ligin en iyi kadroso bizde diyorsak bu takım çok daha iyi top oynamalı oynayamıyorsa suçlusu teknik ekiptir

Boufal tarzi topla dans eden adama ihtiyacimiz var mal gibi 2 calim atmaya calisip surekli deneyen adamlarla isimiz yas

Yükleme elbette etkiler.Liverpool city falan etkilenmez çünkü adamlar gencecik takım.Bugün maçı bitiren kadroda emre mor hariç genç yoktu.

Bir nefes alın sonra uğrayın foruma aşırı gerginsiniz orta saha kurgumuz değişecek forvet değişecek Kanat kurgumuz değişecek. Muhtemelen bir tane de bek alacaklar stoperler nzonzi ile kendine gelecek emre mor 11e evrilecek Bi sakin

Stoper şart bu takıma ancak yönetim ve hoca bu konuda hatalı değil. Gecen sene takimin en iyi yeri idi 2. Yarı. Özellikle Marcao müthiş idi ama şu an 1. Lig topçusu hataları yapıyor. Umarım kalan kısa zamanda iyi bir stoper kiralarız. Ayrıca selçuk ve ahmet oynayacağına mehmet topal alınsın, süper yedek olur. Topal da şart.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya abicim bir takımda her mevkiye transfer ihtiyacı olurmu yav ben böyle aciz bi takım görmedim on numaran maç kazandıramaz 4m maaş alır beklerinden birinin ahı gitmiş vahı kalmış diğeri ileri çıkamaz sol stoperin dengesizin önde gideni forvetin hepten kafayı sıyırmış tamam transferleri yönetim yapıyorda abi teknik ekip demedimi kardeşim bizim beklerde sıkıntı var menajerlere verin komisyonu okutsun bunları demedimi benim on numaram el bombasının teki satın Arabistan’a falan zaten koşa koşa gider güzel maaşa gerekirse banegaya 8 ver getir onu yada Scout transferi yap abi mesela seriyle ilgili teknik analiz yapılmadımı bu adam nasıl oynar nerde oynar bir sene önce bu kadar piyasası olan bir adamın şimdi bu durumda olması normalmi bitikse bize niye geldi mesela Marcaonun mental özelliklerine değilde sadece performans videolarındaki baktılar adamın mental olarak bu seviyeyi kaldırmadığı apaçık ortada keza diagnede öyle..Abi ben hocaya taktikten sistemden dolayı değil hoca hep böyleydi zaten oyuncular için en iyi sistemi bulurdu ama ben hocayı aldırdığı oyuncular üzerinden çok güzel şekilde eleştiririm kimse kusura bakmasın belki diagnede eleştirmem ama bu sefer Tetteh aldırıyordu umarım doğru analiz yapan birini getirirler şu takıma yoksa biz böyle vasatlarla batıcaz maalesef

forvete gelene kadar bu takimin tonla eksigi var. o golü atarsin ama topu oraya getiremedikten sonra ronaldoyu da koysan atamaz

agır antrenman diyoruz.bu takım gecen sezon ligin 2.yarısında 90 dakika nasıl ayakta kalmıs.bi bakın maçlara...gol yemiş miyiz son dkalarda?yok

Onyekuruyu bu sezon çok arayacağız .Marcao lige kötü giriş yaptı umarım düzelir Diagne işi biran önce çözülmeli Mitro gönderilmeli Belhanda bir iyi bir yok

Hızlı kanat oyuncusu bu ligin anahtarı. Bu sene bizde ondan yok. Bir de Babel’le 3 sene tam saçmalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt