Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkez belhandaya mı saldırmış burada yine? Bende pek beğenmiyorum ama bu maçta suçlu sadece ona yüklemek büyük haksızlık olur.

Lyundamanım bir iki bireysel hatasını saymazsak İyi oynayan bir tane oyuncu olmadığı gibi takım kurgu ve rezaleti.

Mahalle maçına İlk defa birlikte maça çıkmış oyuncular gibi

Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu takımda diagne’den önce gitmesi gereken biri var , o da belhanda. Bu kadar umursamaz bi topcu olamaz, her maç takımı yakacak hareketler yapıyor. Fizik gücü dışında da hiçbir üst düzey meziyeti yok. Sneijder gördü bu gözler, belhanda nedir

Birakin ya. Bunlar ne garip adamlar.

Forveti sattık , forvet alamadılar.

Forvet almaya gidip ,forvetsiz bıraktılar son dakika kazığı yedirdiler.

Arkadaşlar bu takım ndaiyeyi,Rodriguez,ozan kabak ,Gomis, Fernando yu hep son dakika sattı. Yerine adam alamadılar. Fatih hoca mı dedi illede satin diye. İyisini alicaz dediler,kulüp menfaati dediler. Hocayı ve bizi üzen yönetimdir.

Takım oyuncu açısından gelişmesi gerekirken hep geri gitti. Geçen sene yedek yoktu,forvet yoktu.

Fatih hoca bu takımın oyun yapısından sorumlusu ise ,bu oyun yapısının gelişmesi için adama oyuncu alacaksin zamanında.

Tudor söyleyenler adama 9-10 oyuncu aldılar hemde iyi bonservislere. Fatih terime istediği oyuncuları alsa neler yapar.

Bruma,onyekuru,ozan,Rodriguez,donk,lyundima,feghuli bu adamları kazandıran ve iyi oynamasına yol açan Fatih terimdir.

Rodriguez,Bruma,donk Tudor zamanında gidiyordu. Feg yoklardaydi.

Ayrıca forma sponsoru bulamayan yönetim yahu.

Nereden tutarsanız elde kalıyor. Ama ben şu inanctayim şuanda Fatih terim ve Muslera,Emre mor dışında ruh veren yok.
Ya abicim hala terime toz kondurmuyosun yahu burda en son Kızılcak yönetim geçen sene için bende eleştiririm ama durum değişti sence Fatih terim istese Belhanda gibi piyasası olan satılmazmışsın satılırdı hatta koşa koşa giderdi işte devre arasından sonra nolduysa oldu gitmedi

Feghouli - Nzonzi - Falcao dahil edilecek, Fatih Hoca’nın cezası bitecek. Seri ideal mevkisine dönecek. Nihayetinde bu takım şampiyon olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklerin yabancı olması elimizi kolumuzu bağlıyor.

Falcao gelince 16 yabancı olacak. Hadi Diagne ve Mitroglou gitti diyelim kaldı 14 yabancı. Ozornwafor'a güvenebilir miyiz soru işareti. Hızlı kanat forvet alsak 1 yabancı daha yollamamız lazım

Off her şey karışık

R74VLn.jpeg

Geçen sezonki Akhisar maçı gibi oldu ama hayırlı bir mağlubiyet çünkü bazı futbolcular rehavet içerisinde akılları başlarına gelmiştir umarım şampiyon da biz oluruz yine rakiplerin durumu ortada enseyi karartmamak lazım Marcao atılmasa çok rahat kazanırdık ligde yine alır götürürüz ama avrupa işi zor bu beklerle

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim eksiğimiz transferle kapanacak bir eksiklik değil. Anadolu takımı kadar top oynamıyoruz, hızlı futbol oynamıyoruz, rakibi şaşırtacak tek hamlemiz yok, kağnı gibi top çeviriyoruz. Hal böyleyken on tane adam gelse hiç bir şey değişmez.
bunun için kadro tam olmalı ve hoca takımın basında olup taktiği belirlemeli.luyindama ve marcao 6 aydır takımda.seri geldi 3.stoper oynuyo.babel forvete hapsedilyo.diagne ve selcuk 9 kişi oynatmış takımı.emre mor ,jimy cogu yeni transfer.daha uyumu var bunun.

ilk11 e nzonzi,seri,falcao,babel,emre mor gibi 5 yeni oyuncu girecek.kolay degil.

O değil de maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor Seri dedik adama nazar mı değdi ne oldu bi garip hallerde tabi adamı mevkisinde oynatmıyoruz da toparlanması lazım

Belhandaya satın 1 gün bile yoklugunu aramiycaz cok net,Emre mor 10 kat daha iyi oynar onun yerinde

Bu 6 mı 8 mi 10 mu ne oynadığı belli olmayan ve bence hiçbirini oynayamayan belhandayı neden göndermedik halen aklım almıyor bu adamı savunan ve kadroya yazanlarıda anlamıyorum ne buluyorsunuz şut yok, gol atma özelliği yok, çalım atamaz, duran top atamaz yada nadiren atar, karambolde hiç olmaz, olmadık yerde pas hataları yapar, her an kart görmeye takımı sabote etmeye müsait, takıma ve taraftara küsüp olay çıkartan bi tip gönderin allah aşkına şunu yerine adam alınmasada olur

Bugün ilk 11 seçimi yanlıştı ve ortasaha kötü kurgulanmıştı. Gecen senenin en iyi oyuncusu feg yoktu, hoca serinin yanında donkla baslamalıydı, ben diagneyi begendim kondisyon yememesine ragmen cabaladı.. bir ciddiyet vardı ilk defa. Falcao gelince pabuc pahalı anladı. Penaltıyı yazardı o ayrı.

İşte marcaonun ve lyundamanın da bunu anlamadı için onları sıkıştıracak bir stopere ihtiyac var.

Ey yönetim su transferleri geciktirip bizi kanser etmeseniz bir sezon da!

Panik yok bu takım evet kondisyon yedi ve tam acılması 5-6 haftayı bulur. Hayatında agırlıkla kosmamıs adamlar burada rajon kesiyor.

Bir de su onyekuru vs babel muhabbeti. Arkadaslar biz de seviyoruz onyekuruyu lakin bir macla babeli asmayın. Adam winner sutu var üst düzey bir macta yeni yetme onyekuruya güvenemezsin.

falcao gelse de bu hantal takımdan hiç bir bok olmaz, bu sene çöpe gitti 2-3 topçu tercihiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt