Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar agir ve yavas oynayan bir takim su ligte sampiyon oluyorsa bu ligin kalitesi meydanda

Tivibuspor'da bir yorumcu:

@MMMuratoglu
: "Galatasaray'ın bir an önce dinamizmi sağlaması gerekiyor. Penaltıyı atsaydı maçı kazanabilirdi. Ligde temposunu biraz arttırdığı an kazanması muhtemel ama Şampiyonlar Ligi için takımın en üst kapasitesi ne zaman yerini bulacak ve bu yetecek mi merak konusu."

Kısaca durumu net özetlemiş. Ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok. Şampiyonlar Ligi için genel olarak fazla bir beklentim yok. Bu sezondan bağımsız olarak artık o makasa yetişme şansımız olduğunu düşünmüyorum.

Ama lig için hemen gaza gelmeyelim. Takım daha oturacak, sakin.

Yalnız şu eleştiriyi yapabilirim; orta sahayı çok geç tamamladık. Lig başladı Selçuk ile oynuyoruz.

Orta sahayı oturtabilirsek, stoperlerin performansına da olumlu yansıyacaktır.

Yalnız bu kadar yaşlı ve fizik olarak bitik bir takım varken 3 kulvarda nasıl yarışacağız ? Hepsini beraber götürmeye çalışırken üçünden de olacak takım. Genç dinamik oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmiyor

Biz 2 senedir deplasmanda ii oynamiyorsak 1. Sebebi belhandadir
Evinde sanki iyi top oynuyorsun, bi tane mac yok sistemli sekilde oynadığımiz hep kaos futbolu taraftar olmasa yarisini kazanamazdik.

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Kral yine bütün suçları üstleniyor, hastasiyim :) selcuka marcaoya nagaya vs laf yok ama :)

——————————————————
Belhanda kötüleniyor diye gözün döndü, tansiyonun falan çıktı okuyamadın herhalde yorumları. Şaka mısın sen?
21093801923ı tane top kaybederek maçın en çok top kaybeden kıralında eleştirilecek elbette.

Beklerin yabancı olması elimizi kolumuzu bağlıyor.

Falcao gelince 16 yabancı olacak. Hadi Diagne ve Mitroglou gitti diyelim kaldı 14 yabancı. Ozornwafor'a güvenebilir miyiz soru işareti. Hızlı kanat forvet alsak 1 yabancı daha yollamamız lazım

Off her şey karışık

R74VLn.jpeg
Şu an ilk 11 e odaklanılmalı mariano değişmeli gerekirse Naga sağa çekilip sola sol ayaklı bir bek alınmalı Belhanda gitmeli banega gelmeli şu an satarlar her türlü onu stoperler için geçti borun pazarı yapacak bişi yok olmadı ışık Kaan oraya monte edilmeli marcaonun yerine yemişim sol stoperini Falcaonun arkasına Cenk kiralanabilirse bir yabancı da başka mevkiye harcanır artık sıkıldım vasatlardan

Öncelikle sadece takım içine değil kulübeye de transfer lazım. Hocanın yanına. Özellikle Levent Şahin... Futbol bilgisinin hiç olmadığını düşünüyorum. Dikkat ederseniz kenarda hoca olduğu her maç Ahmet Çalık’ı oyuna alıp berabere ya da üstün olduğumuz maçı rakibe verdiriyor. Wesley Drogba gibi vizyonlu adamların hocanın yanında olması lazım.

hahha bu bildigin alan transferi. Haftaya olumsuz sonuclanir son 1 haftada deli dana gibi saldiririz oraya buraya sonra cagneyle devam. Cagne gol kralimiz olur

Ya 1.5 senedir diyorum hoca o yanindaki yardimci herifleri kovmadigi surece hep eleştireceğim. Bu kadar yetersiz korkudan altina sican taktik nedir anlamayan yardimcilik nedir tanimini yerine getiremeyen adamlardan bir bok olmaz

Allah aşkına bakın. Şu an oynanan Lyon- Angers maçına bakın. Dk 70 itibariyle Lyon 5-0 önce. Dikkat çekmek istediğim konu tabiki skor değil.
Bakabilen baksın Lyonun tüm kadrosunda 30 yaş üzeri oyuncu sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.
Biz kodroyu topladık 30+oyuncular ile. Bu akşamki denizli maçının skorundan bağımsız şekilde söylüyorum. Maç devam ederken, penaltı kullanacaz bu husus aklıma geldi. Neden birazda olsa gençleşmedik biz? Sadece Emre Mor? Elinnadamı ikinci liginden Mert Çetin diye bir elemanı transfer ediyor. Daha önce Zeki Çelik i benzer şekilde almıştı bir avrupa takımı.
Ben dinamizm istiyorum. Yaş ortalaması 30 + oluk ya 11 de.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda kötüleniyor diye gözün döndü, tansiyonun falan çıktı okuyamadın herhalde yorumları. Şaka mısın sen?
21093801923ı tane top kaybederek maçın en çok top kaybeden kıralında eleştirilecek elbette.
Ben kötü oynadi diyorum zaten ama siz yine tek sorumlu oymus gibi davranmaya devam ediyorsunuz

——————————————————

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt