- 10 Haziran 2012
- 4.101
- 1.857
- 1.273
Bu kadar agir ve yavas oynayan bir takim su ligte sampiyon oluyorsa bu ligin kalitesi meydanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@MMMuratoglu
: "Galatasaray'ın bir an önce dinamizmi sağlaması gerekiyor. Penaltıyı atsaydı maçı kazanabilirdi. Ligde temposunu biraz arttırdığı an kazanması muhtemel ama Şampiyonlar Ligi için takımın en üst kapasitesi ne zaman yerini bulacak ve bu yetecek mi merak konusu."
diagne sahada mıydı peki?son 2 hazırlık macında neredeyse forvet oynadı babel.bu macta solda yalnız kaldı ama gezdi cezahasasında
Evinde sanki iyi top oynuyorsun, bi tane mac yok sistemli sekilde oynadığımiz hep kaos futbolu taraftar olmasa yarisini kazanamazdik.Biz 2 senedir deplasmanda ii oynamiyorsak 1. Sebebi belhandadir
Belhanda kötüleniyor diye gözün döndü, tansiyonun falan çıktı okuyamadın herhalde yorumları. Şaka mısın sen?Kral yine bütün suçları üstleniyor, hastasiyimselcuka marcaoya nagaya vs laf yok ama
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Şu an ilk 11 e odaklanılmalı mariano değişmeli gerekirse Naga sağa çekilip sola sol ayaklı bir bek alınmalı Belhanda gitmeli banega gelmeli şu an satarlar her türlü onu stoperler için geçti borun pazarı yapacak bişi yok olmadı ışık Kaan oraya monte edilmeli marcaonun yerine yemişim sol stoperini Falcaonun arkasına Cenk kiralanabilirse bir yabancı da başka mevkiye harcanır artık sıkıldım vasatlardanBeklerin yabancı olması elimizi kolumuzu bağlıyor.
Falcao gelince 16 yabancı olacak. Hadi Diagne ve Mitroglou gitti diyelim kaldı 14 yabancı. Ozornwafor'a güvenebilir miyiz soru işareti. Hızlı kanat forvet alsak 1 yabancı daha yollamamız lazım
Off her şey karışık
![]()

Ben kötü oynadi diyorum zaten ama siz yine tek sorumlu oymus gibi davranmaya devam ediyorsunuzBelhanda kötüleniyor diye gözün döndü, tansiyonun falan çıktı okuyamadın herhalde yorumları. Şaka mısın sen?
21093801923ı tane top kaybederek maçın en çok top kaybeden kıralında eleştirilecek elbette.