Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evinde sanki iyi top oynuyorsun, bi tane mac yok sistemli sekilde oynadığımiz hep kaos futbolu taraftar olmasa yarisini kazanamazdik.

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
2 senedir belhandanin yanındakiler değişti arkası değişti sağı solu değişti, içerde yine 4 atarız deplasmanda yine kayıp bu adam 10 numara ofansif orta saha falan değil şut atamıyor bir kere

Takımın toparlanması için iki hamle yeterli olacak gibi. Linnes sol beke geçip. Sol stopere Ujfalusi tarzı birisi alınıp sol açığa da Onyekuru etkisi yaratacak hızlı bir adam alınırsa ki bana göre Ribery şu an en iyi seçenek çok etkili olacağız. (Falcao geldi sayıyorum artık)

Marcao'ya 12 veren varsa satılsın dediğimde bir taşlanmadığımız kalmıştı. Neymiş, solakmış, 25 milyon euro edermiş, peeehhhh.

Ne yapıyım kardeşim ben solağı. Adamın önce defansif özellikleri iyi olacak, ondan sonra solak mı sağlak mi bakarız. Bu adam tek hamleli, son derece vasat bir defans.

35 yaşındaki Rodallega'ya bir dalışları var, sanki Aguero ile boğuşuyor. Ulan Rodallega oralarda topu alsa ne yapacak? Marcao'nun biraz kendine güveni olsa Rodallega gibi 35 yaşındaki vasat bir stopere karşı yüz yüze oynamaktan bu kadar çekinmez. Ama o kadar hantal bir adam ki Rodallega topu amasın da birebir kalmayayım diye ölümüne dalıyor herife.

Yarın Şampiyonlar Ligi'nde düşeceği durumları görünce bu adam 5 milyon euro vereni bulursanız öpün başınıza koyun

Rodallega santrafor yalnız ,
Onun haricinde dediklerine kısmen katılsam da genç ve gelişmeye açık olduğunu unutmayalım.
Ama takımda gelişimini tamamlamış ve sıfır katkıyla oynayanları da eleştirmeni beklerdim renkdaş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öncelikle hepimize geçmiş olsun. Maçta iyi oynayan oyuncumuz yoktu bir kere. Muslera, Babel, Luyindama ve Diagne birazcık oynar gibi yaptılar.
Öbürleri ise;
- JİMMY DURMAZ felaket egoistti. Rezil bir maç çıkardı. Bir maçla adam asılmaz ama ben astım sanki bu adamı. O derece berbattı.
- MARCAO hala bulutların üstünde geziyor. Onunla Fatih Hocamızın bir kaç seans ilgilenmesi lazım.
- MARİANO bitik. Ne hücum var ne defans. Kondüsyon sorunu bariz.
- NAGATOMO artık sadece defansta var. Oda vasat. Hücum tarafı 0 (sıfırlanmış)
- BELHANDA hazırlık maçlarında gayet iyiydi. Bugün çok isteksizdi. Ne defansa yardım etti. Ne ofansta bir şey yaptı. En kötü maçını oynadı belki geldiğinden beri.
- SELÇUK artık emekli olmuş. Vücut kaldırmıyor.
- SERİ henüz hazır değil. Ayrıca oynatıldığı yeri yadırgıyor ve bu kadar vasat oynayan takımda asla görünmedi ortada.

Beni en çok üzen maçı kaybetmek değil de maçın hiç bir bölümünde istek ve arzunun olmayışıydı. Bir de bizim bu Levent Hoca ve Ümit Davala hiç mi reaksiyon vermez arkadaş. Ya bir bağır bir kız bir şey söyle. Takım yürüyor hatta yürümüyor uyuyor bir hareket yap bir ışık ver bir kıvılcım ver takıma. Fatih Terim o yüzden büyük Hoca zaten. Orada Fatih Hoca olsaydı ne su şişesi ne gömlek kalırdı sahada. Her futbolcuyu ayrı ayrı hizaya sokardı. Nasıl bir kabullenmişliktir bu. İşte en acı olan kısım...
Ama bu takıma Falcao, Nzonzi, Feghouli ve gerçek mevkisinde Seri girdikten sonra, (muhtemelen Linnes ta artık formayı Mariano'dan alır gibi) takımın çehresi değişecektir. Şu sol beke de iyileşince Emre Taşdemir geçer diye düşünüyorum.
Asıl ilk 11 kadromuz şu şekilde olmalı artık;
Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-E.Taşdemir-Nzonzi-Seri-Belhanda-Babel-Feghouli-Falcao.

Allah aşkına bakın. Şu an oynanan Lyon- Angers maçına bakın. Dk 70 itibariyle Lyon 5-0 önce. Dikkat çekmek istediğim konu tabiki skor değil.
Bakabilen baksın Lyonun tüm kadrosunda 30 yaş üzeri oyuncu sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.
Biz kodroyu topladık 30+oyuncular ile. Bu akşamki denizli maçının skorundan bağımsız şekilde söylüyorum. Maç devam ederken, penaltı kullanacaz bu husus aklıma geldi. Neden birazda olsa gençleşmedik biz? Sadece Emre Mor? Elinnadamı ikinci liginden Mert Çetin diye bir elemanı transfer ediyor. Daha önce Zeki Çelik i benzer şekilde almıştı bir avrupa takımı.
Ben dinamizm istiyorum. Yaş ortalaması 30 + oluk ya 11 de.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paramı var ya beleş kim varsa topladık işte hem yaşlı yaşlı denen Babel takımın en hareketli ismi nasıl olacak bu iş şimdi.

Ben kötü oynadi diyorum zaten ama siz yine tek sorumlu oymus gibi davranmaya devam ediyorsunuz

——————————————————
Kimse Belhanda tek sorumlu demiyor. Terim dahil herkes itin bir tarafına yerleştiriliyor şuan her yerde. Ben mi farklı okuyorum yorumları acaba?

Yanlış degişiklikler bozulan konsantrasyonu iyice dagitmis oldu. Seri neden cikarildi? Ben begenmistim acikcasi. Selcugu cikarip donku ve jimmyi cikarip emreyi alsak sol tarafa gecse, sari karti olan lopesin üstüne oynasa. Büyük bi ihtimal kirmiziyi yedirecekti.
Muslera
Mariano donk luyindama nagatomo
Seri belhanda
Emre babel
Diagne
Böyle oynamaliydik bana göre.
Kontra ataklarina cikmaya müsait kanatlar.

Su kisa zamanda.nasil yapacagiz bilmiyorum ama tempolu basan agresif oyuncular lazim bize.Hoca boyle futbolcular severdi normalde hocayada haller olmus

Kral yine bütün suçları üstleniyor, hastasiyim :) selcuka marcaoya nagaya vs laf yok ama :)

——————————————————
Senin kral dediğin adam rakip takımı kontrata çıkarıyor şut atamıyor pas veremiyor rakibe bile basmıyor bu adam 4m alıyo sırtında 10 numara var kardeşim bu adam kralsa snejder Hagi ne peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt