Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel tam bi balon uzgunum geldigi zamanda soylefim hep soyledim

Bombos bi kanat

Macla ilgisi yok kendi sovunun pesinde

Onyekuruyu cok arariz hizli adam gecen bi kanat almazsak

Mariano ve nagatomo dan en az birini satıp niye genclestirmedik mesela nagatomo yu satıp bjk nin aldığı gibi genç bir yabancı solbek çok iyi olurdu sol ayaklı sol bek görmek istiyorum artık..

Allah aşkına bakın. Şu an oynanan Lyon- Angers maçına bakın. Dk 70 itibariyle Lyon 5-0 önce. Dikkat çekmek istediğim konu tabiki skor değil.
Bakabilen baksın Lyonun tüm kadrosunda 30 yaş üzeri oyuncu sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.
Biz kodroyu topladık 30+oyuncular ile. Bu akşamki denizli maçının skorundan bağımsız şekilde söylüyorum. Maç devam ederken, penaltı kullanacaz bu husus aklıma geldi. Neden birazda olsa gençleşmedik biz? Sadece Emre Mor? Elinnadamı ikinci liginden Mert Çetin diye bir elemanı transfer ediyor. Daha önce Zeki Çelik i benzer şekilde almıştı bir avrupa takımı.
Ben dinamizm istiyorum. Yaş ortalaması 30 + oluk ya 11 de.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaş muhabbetine artık katılmıyorum. Messi 32, Ronaldo 34 yaşında ve yıllardır hep en iyilere adaylar ve olmaya devam edecekler. Çok uçuk olduysa Emre'yi örnek vereyim, 40(!) yaşında hala koşuyor. Bir sürü örnek çıkar böyle. Sonuçta Lyon her sene CL finali oynamıyor.

Sorun yaştan öte mantelite ve oyun stili. Ülkede futbol bu kadar, üstüne de ffp, kur farkı vs. eklenince.. Geçmiş olsun.

Stoperlerin tek kurtarıcısı var o da Nzonzi o da beklenildiği gibi çıkarsa.. Hava toplarında, topu kullanma da, adamları ilk karşılamada yani şu an eksik olan şeyler. Marcao ve Lyundama olması gerekenden fazlasını yapmamalı. Orta sahada karşılayan kim var Seri mi? Selçuk mu? Belhanda mı?.. Marcao, Lyundama, Nzonzi üçlüsü iyi bir üçlü olacak. Sıkıntı Seri ve Belhanda'da..Bunların yerine Fred-Banega ikilisi olsa çok farklı olurdu.

Ezbere konuşan arkadaşlar için yazıyorum

Geçen sene garry ilk yarıda onyekuru tüm sezon bizimleydi. 7 deplasman galibiyeti

Ondan önceki sene garry tüm sezon bizimleydi yine 7 deplasman galibiyeti.

Burada öyle konuşuluyor ki sanki bu tarz adam gelince deplasmanlar super geçecek. Asıl sorun belhanda

Mevki fark etmeksizin temaslı oyuna uygun, atletik, hızlı oyunculara ihtiyacımız varken, statik, rakiple kora-kor mücadeleye girmeyen oyunculara yöneldik.

Anlaşılan bu sene pek geçiş oyunu göremeyeceğiz ve set oyununa mahkum kabız bir futbol yapısına bürüneceğiz.

İlerleyen haftalarda muhakkak bir düzelme yaşayacağız ve ligde olası bu tür kayıpları telafi edeceğiz ancak CL'de çok ciddi sıkıntılarla karşılaşacağız.

Takım olarak kötüydük, bu net, fakat Denizlispor da galibiyetine rağmen son derece kısıtlı kadroya sahip dolayısıyla ligde tutunması zor olan bir ekip.

İlk maçlar rakip kim olursa olsun her zaman zordur, hele de deplasmanda iseniz, fakat bu seviyedeki bir ekibe kaybetmek cidden çok üzücü.

Oyuncularımızı tek tek ele almak yerine Marcao hakkında bir kaç kelam etmek istiyorum, katılmayan olacaktır muhakkak ama şahsen Marcao'nun büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum, pozisyon bilgisi, çevre kontrolü ve hamle zamanlamasında çok ciddi zaafları var, ikinci kartı neredeyse santrada olan bir pozisyonda aldı, üstelik rakibin sırtı dönükken, işin profesyonelliğine girmiyorum bile.

He bu arada Marcao... Geçen sene aynı pozisyonda yine faul yapıp orta sahada kart gördün ve Fb maçında cezalı duruma düştün. Umarım Nzonzi ile birlikte toparlarsın. Ama malumunuz bugün gördüğünüz üzere Donk’ta Ahmet’te yedek için yetersiz. Gönderebiliyorsak Donk’u gönderip yabancı stoper alalım. Orta sahayda Mehmet Özcan gelsin

Hala yaş diyorsunuz ya.
Kaleciyi geç takımda

Nagatomo, mariano, babel,donk dışında 30 yaş üstü oyuncu yok
Biri zaten yedek.

Forvetin 28 yaşında,
Belhanda, feghouli daha 29a yeni basmislar.

Yaş diye aglamayin bosuna bizim taktigimiz yok oyuncularimiz laubalilikte zirvede.
Ha statiklik dersiniz eyvallah ama yaş konusunda boş yapıyoruz

Emre Mor a çok mu para verdik kardeş? Geçen yıl onyekuruya? Para yoksa satacaksın arkadaş başka yolu yok. Satılması gereken kim varsa satacaksın. Ne demek para mı var. Allah Allah.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle kolay mı o işler Belhanda'yı mesela nasıl satacaksın ya da Diagneyi kafadan sorunlu bir kere bunlar maaşları yüksek Fernandoyu şansa sattık hep öyle kolay oluyor sanıyorsunuz.

Babel tam bi balon uzgunum geldigi zamanda soylefim hep soyledim

Bombos bi kanat

Macla ilgisi yok kendi sovunun pesinde

Onyekuruyu cok arariz hizli adam gecen bi kanat almazsak

Penalti sirasi ,cagne gibi soguttu ortaligi

Penalti da raakip gerer ortaligi stress olsun kullanan diye

Bu arada bizde kanat yok ,bi aydir tuy bitti dilimde demekten hepsi de ic oyuncusu. Yasli adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt