Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iyi bir oyuncuya benziyor.Ama yaşı çok genç.
Bize 35-40 yaşlarında Babel,Jimmy Durmaz gibi bonservissiz,süratli,hareketli,gelecek vaadeden oyuncular lazım.
Sağ bek için ise en kuvvetli aday F.Terim’in Selçuk ile berabar manevi evladı 36 yaşındaki Sarbi.

seri bu takım için cok şey demek.adam 3.stoper gibi oynarken nasıl sıkıntı oluyo bizim için?bi kendinize gelin Allah askına.
Peki senin dediğin gibi olsun. Sen Seri'den ne bekliyorsun peki bu sene sence hangi anlamda takıma katkıda bulunabilir. Ben biraz pozisyonsuz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum senin de fikrini merak ettim.

Rodallega santrafor yalnız ,
Onun haricinde dediklerine kısmen katılsam da genç ve gelişmeye açık olduğunu unutmayalım.
Ama takımda gelişimini tamamlamış ve sıfır katkıyla oynayanları da eleştirmeni beklerdim renkdaş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam fizyonomik olarak hantal. Henüz 22 yaşında olmasına rağmen 35'li Rodallega ile birebir kalmaya bile cesaret edemeyecek kadar hantal. Atletizm mi yükleyeceğiz adama? Nasıl geliştireceğiz?

Ha bu arada Rodallega forvetse Şampiyonlar Ligi maçlarına hiç çıkmayalım.

İlk kez bir imparator takımında üst seviyede umursamazlık ve koşmadan disiplinsizce maç kazanılacağını sanan bir futbolcu grubu görüyorum.. Düzelmeliler lig başladı şakası yok artık üzüldük bu gece çok:(

Daha farkinda bile degiller ligin basladiginin
Hepsi CL’ye ayarlamis kendini, cunku takimda olusturulan hava o

İkinci ligden yeni çıkmış bir takıma neredeyse fark yiyerek yenilen bir takımda çözümü hâlâ transferde aramak ne kadar doğrudur... Bu takım geçen sene şampiyon olurken deplasmanda ne oynuyorsa yine aynısını oynadı... Değişmesi gereken futbolcular değil, mantaliteler....

O değil de beyler, bu rakipler hayırdır yine hakem üzerinden algıya başlamışlar?

Hakem bence gayet düzgündü. Denizli'nin Barrow muydu ne, onun pozisyonunda hatası vardı sanırım bir tek, elle almadı bence.

Onun dışında bence kararlar yerindeydi. Diagne'nin pozisyonu da net penaltıydı zaten. Diagne'nin sol ayağına basıyor rakip.

Daha birinci haftadan bismillah başladılar, hakemler Galatasaray'ı kolluyor yalanına...

Yaş muhabbetine artık katılmıyorum. Messi 32, Ronaldo 34 yaşında ve yıllardır hep en iyilere adaylar ve olmaya devam edecekler. Çok uçuk olduysa Emre'yi örnek vereyim, 40(!) yaşında hala koşuyor. Bir sürü örnek çıkar böyle. Sonuçta Lyon her sene CL finali oynamıyor.

Sorun yaştan öte mantelite ve oyun stili. Ülkede futbol bu kadar, üstüne de ffp, kur farkı vs. eklenince.. Geçmiş olsun.
Ben yaştan değil yaş ortalamasından bahsediyorum. Hiç yaşlı oyuncu olmayaak diye birşeyde demiyorum. Yaş ortalamamız yüksek dolayısıyla tempo düşük olabiliyor. Tümsezon boyunca yüksek tempoyla oynayabileceğin maç sayısı çok olmaz yüksek yaş ortalamasıyla.

TURKCELL T70 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk 11 in yabancı olacağı bir kadroda yedek bekleyen kişi gamsız donk olmamalı. Hem 6 numarayı hemde stoperi yedekleyebilecek m.topal 1 seneliğine fena olmazdı.

Takımda ruh yok. Sorun bu bence. Belhanda, nagatomo, donk , mariona ,diagne tam ruhsuzlar.
Bu taraftarın istediği ruhunu,mucadeleni koy. Kötü oyna ,yenil.

Fatih hoca transferde bek istememesi, otorite yok diye eleştiriyorum.

Siz şimdi kendinizi hocanın yerine koyun. Bir kulupcugun baskanlari hocaya sallıyor, bizim yönetim susuyor.

Hoca içeri istediği oyuncu listelerini veriyor.

Oyuncu alması gerekirken menajerlerin kucaklarinda geziyor yöneticiler.

Boyle yönetim beceriksiz olursa, herşey Fatih hoca ilgelenirse bu olmaz. Fatih terim saha içine dönmeli. Adam fıtık olmuş otesimi var, yeni çıkmadı sonuçta.

Fatih hoca boşuna susmuyor bence.

dogru yorumlar da çok,yanlıs ve sabırsız yorumlar da.maç biçok nedenden ötürü kaybedilmiş ama taraftar basarıya aç daha ilk maçtan.bu güzel.marcaonun formsuz ve fit olmadıgını biliyoruz.ona sabır gösterip bi stoper de almalııyız tabi.rekabet iyidir.seri de 8e geçerse pek sıkıntı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt