Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao gozlenen bi dusus var ortasha yok deniyor ama Hatirlarsaniz gecen sene 1-1 biten alanya Ve Erzurum deplanmanlarinda da ortasahamiz cok kotuydu ama Marcao ve Luyin cok iyi oynamisti Luyin bireysel hatalari disinda iyi ama Marcao sanki geriye gitti yazin kendine iyi bakmamis belli

ULAN SIKECILER TERIM DUSMANLARI ALAYINIZA SOYLUYORUM

SEZON SONU YINE SAMPIYON GALATASARAY

Bune gecen sene ispatladik zaten yarisda bjk veya fb yoksa zaten bizim olumuz yetiyor ,yetiyor da avrupayi nabcaz ,ona bir hazirlik seziyormusun takim da ?

Aalallalalala hucum ederdik o da kalmamis bu takimda ,neyimiz var

Dua edelim falcao gelsin de golllll diye bagiririz en azindan 6-1 deki 1 olunca

.........Muslera.........
Mariano Lyu Xxx Linnes
.........Nzonzi..........
.....Belhanda Seri
Feg.....................Ribery
.........Falcao......

Linnes geçen sene sol bek oynadığı her maç gol attı ya da asist yaptı diye hatırlıyorum. Hücum gücü çok iyi. Tr Ligi için en azından bu seneyi rahat götürür.

Hala onyekuru babel deniyor belhanda deniyor.Sorunun sadece küçük parçaları onlar.

Ya puan kaybettik. 11v11 olsa bir şekilde atabilirdik de.
Ama hatalarımızı çözmemiz lazım.
Saçma kadro ısrarlarından vazgeçmemiz lazım.

Yedekteydi bugün. Ahmet Çalık gireceğine hızlı olarak Linnes alınıp takımı atağa çıkartmaya çalışabilirdik. Ancak Levent Şahin yine yeniden Ahmet Çalık’ı aldı oyuna. Gerçekten artık kasıt aramaya başladım ben bu adamda

Evlatci yavrusaklar bunlar evlatci ibibikler

Geberseler uzulmem o derece

Linnesi sok selcugun yerine nasil dinamizm getiridi

Cok begenmesemde en azindan kimseye kolay kolay birakmazdi

Amaaaaaa dedigim gibi evlatci yavrusak bunlar

Para yediklerinede eminim artik eminim bundan
Pis isler donuyor!!!!

Bu arada,

Kimse Ahmet ercanlar, Emre bola falan kizmasin yada rakip takim taraftarlarina.

Sen boyle 1,5 senede rezil futbol oynatirsan adamlar da gulerler.

2-3 yorum okudum cok yanlis

Seri gayet de iyiydi ve istekliydi, oynatildigi yer yanlisti

Nzonzi geldiginde Seri 8 oynamali, gayet de faydali olacak

Nzonzi oynamadigi zamanlarda da 6’da Donk oynamali kesinlikle

Yeni eksik bolgemiz stoperdir bu kesin

Bir de Babel tamam istekli ama o kadar cok top ezdi ki kafamda buyuk soru isaretleri olustu
Bizim takima uygun tip kanat degil sanki

Ayrica 1 sut dahi denemedik sanirim, takim genel olarak bir garip bir saskin ne yaptigini bilmez haldeydi

Forumun yuzde 80 hala transfer diyor. Sorun transfer degil, sorun taktik ve oyun felsefesinde. Takim naptina bilmiyor,

Oyuncular rast gele oynuyor.
Transfer olmadığı için bu durumlar böyle maalesef. Taktiği uygulayacak adam potansiyeli az şu an. Selçuk ile Diagne ile Nagatomo ile Ahmet Çalık ile olmaz taktik. 6 kişi kaldı geriye zaten bunları çıkarttıktan sonra.

Öncelikle sadece takım içine değil kulübeye de transfer lazım. Hocanın yanına. Özellikle Levent Şahin... Futbol bilgisinin hiç olmadığını düşünüyorum. Dikkat ederseniz kenarda hoca olduğu her maç Ahmet Çalık’ı oyuna alıp berabere ya da üstün olduğumuz maçı rakibe verdiriyor. Wesley Drogba gibi vizyonlu adamların hocanın yanında olması lazım.
vizyonlu adamın hocanın yanında işi ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt