Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 yorum okudum cok yanlis

Seri gayet de iyiydi ve istekliydi, oynatildigi yer yanlisti

Nzonzi geldiginde Seri 8 oynamali, gayet de faydali olacak

Nzonzi oynamadigi zamanlarda da 6’da Donk oynamali kesinlikle

Yeni eksik bolgemiz stoperdir bu kesin

Bir de Babel tamam istekli ama o kadar cok top ezdi ki kafamda buyuk soru isaretleri olustu
Bizim takima uygun tip kanat degil sanki

Ayrica 1 sut dahi denemedik sanirim, takim genel olarak bir garip bir saskin ne yaptigini bilmez haldeydi

Terim sagolsun

recep niyazı da almalıyız bu arada.bütün yaz dedim.ha atalaya veya mustafa kapıya şans vereceksek bana uyar.çokta güzel olur ama mehmet özcan şart önliberoda.

Hay Recep Niyaz'ına, herifin bu sezon bu rahatlıkta oynayabileceği ilk ve son maçtı.

Bence hayırlı mağlubiyet bu arada şu 15 günü verimli geçirmemiz gerektiği ortaya çıktı, Konya'yı zaten bir şekil yeneriz büyük kayıp yok.

Evlatci yavrusaklar bunlar evlatci ibibikler

Geberseler uzulmem o derece

Linnesi sok selcugun yerine nasil dinamizm getiridi

Cok begenmesemde en azindan kimseye kolay kolay birakmazdi

Amaaaaaa dedigim gibi evlatci yavrusak bunlar

Para yediklerinede eminim artik eminim bundan
Pis isler donuyor!!!!
Ahmet Çalık denen herif bu takımda hala ne arıyor ya. Girdiği her maçtan sonra gol yedirtti herif. Diagne ne kadar kötü oynasa da senin takımının forveti 10 kişi de kalsan 9 kişide kalsan maç 0-0’ken forvet çıkartıp defans alamazsın

Ilk dakikalarda buldugumuz pozisyonlardan bi tanesini atsak veya penaltiyi atsaydik mac cok farkli olurdu. Kirmizi karttan sonra teknik heyetin yanlis degisiklikleri bizi bu maglubiyete sürükledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt