Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bu arada istiklal marsi okuyan oyuncu isteyenlere gelsin. Ahmet ve selcuk macin anasini nasil aglatir ornegini yasadik

Mehmet Özcan en acilinden kadroya dahil edilmeli. Gerekirse Donk ile takas olsun

Bilmediğimden soruyorum. Bu 6 numara, 8 numara, 10 numara muhabbeti nedir? Bunların orta sahada görevleri mi farklı? 6 numara sadece top kapmak için mi uğraşır? ya da 8 numara sadece yüksek pas oranına mı sahip olmak demek top kapmayacak mı alan daraltmayacak mı? 10 numara nedir mesela? Bilen biri ayrıntılı yazarsa biz de öğrenmiş oluruz. Seri 8 diyor ya çok kişi bu sekiz ne yapar mesela?

İyi nobetler :-)
Bu takim sezon sonu yine sampiyon olur dostlar hic kimse mutsuz yatmasin bu gece. Her zaman penalti kacmaz, kirmizi kart gorulmez, maca 3-4 oyuncudan eksik ve Terim'siz cikilmaz. Yarin bu takima Falcao, Feghouli, Nzonzi gibi isimler katilinca tum takima direkt etki eder. Nzonzi, Seri'yi one itip adami rahatlatir. Ayni sekilde tandem de rahatlamis olur, orta sahaya direnc gelmis olur. Feghouli gelince hicbir sey yapmasa dahi oyun akli yetecektir. Falcao'yu ise soylemeye gerek dahi yok. Hem oynar hem oynatir, kovalar, sahada aktif olur.
Ancak her seyden ote ritm lazim dostlar. Takimin ritm tutmasina en kotu bir ay var. Mac oynadikca ritm tutacaklardir. O yuzden biraz daha sabretmek lazim.

Ilk dakikalarda buldugumuz pozisyonlardan bi tanesini atsak veya penaltiyi atsaydik mac cok farkli olurdu. Kirmizi karttan sonra teknik heyetin yanlis degisiklikleri bizi bu maglubiyete sürükledi.
aynen durum bu.o yuzden geçmişe mazi,devamı malum.maç geride kaldı artık.hocanın cezası da tamamlandı

Şu berbat takımda neden babel gözünüze battı bu kadar anlamış değilim.. Adamın kendini göstereceği ne oldu da kızıyorsunuz.. Onyekuru başlığını açın mart ayına kadar ana avrat küfür yedi bu adam kör ölür badem gözlü olur hesabı.. Babel iş yapacak boşa yangına vermeyin ortalığı

İyi nobetler :-)
Bu takim sezon sonu yine sampiyon olur dostlar hic kimse mutsuz yatmasin bu gece. Her zaman penalti kacmaz, kirmizi kart gorulmez, maca 3-4 oyuncudan eksik ve Terim'siz cikilmaz. Yarin bu takima Falcao, Feghouli, Nzonzi gibi isimler katilinca tum takima direkt etki eder. Nzonzi, Seri'yi one itip adami rahatlatir. Ayni sekilde tandem de rahatlamis olur, orta sahaya direnc gelmis olur. Feghouli gelince hicbir sey yapmasa dahi oyun akli yetecektir. Falcao'yu ise soylemeye gerek dahi yok. Hem oynar hem oynatir, kovalar, sahada aktif olur.
Ancak her seyden ote ritm lazim dostlar. Takimin ritm tutmasina en kotu bir ay var. Mac oynadikca ritm tutacaklardir. O yuzden biraz daha sabretmek lazim.
aynen baba

Ozornwafor değil bu takıma net tecrübeli stoper lazım.

Saçma Sapan yorum yapanları bir kenara koyarsak Aklı Başında Renkdashlarım Bu tip Mağlubiyetler çok değerlidir Takım silkelenip kendine gelir.Kadro çok iyi filan diyenleri görüyorum hiçbirine katılmıyorum.Bir kere modern futbolda en önemli oyuncular orta saha ve bekler.Bizim beklerimiz çok yaşlı fizik olarak kaldıramıyorlar artık bunların değişmesi gerek.Diagne ve mitroglu ikiside gönderilmeli.Falcaonun geleceğini hesaba katarsak Babel hamle oyuncusu olarak kenarda durmalı sol kanata hızlı bir oyuncu takviyesi yapılmalı.Linnes idare eder dersek bize iki transfer lazım Hızlı bir sol kanat ve sol bek.

onyekuruya nisana kadar küfredildi,ben savundum.sonra bana da çöp dedirttiniz.önce bi dogru yorumlayalım

Şu berbat takımda neden babel gözünüze battı bu kadar anlamış değilim.. Adamın kendini göstereceği ne oldu da kızıyorsunuz.. Onyekuru başlığını açın mart ayına kadar ana avrat küfür yedi bu adam kör ölür badem gözlü olur hesabı.. Babel iş yapacak boşa yangına vermeyin ortalığı

Kötü de değildi.Maçın başında diagnenin kaçırdığı topu o yarattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt