Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır yerli stoper ve sol bek sıkıntısı varken ışık kaan ve süleyman luş'u kazanabilsek çok iyi olur. Bu ikili hem yetenekli hem de takıma hareketlilik getirir. Orta sahaya da mehmet özcanı alırsak en azından değişikliklerde biraz daha dirençli kadroya dönebiliriz.

Bilbao ya oynamıştım yazık oldu kupona millet fazla yangın yapıyor takmaya gerek yok.
Hocam bizim takmamıza gerek yok bence de.
Her zaman böyle olmaz , Şerefin dediği gibi.
Takıma takviyeler de gelecek.
Ama yönetimin , takviyeler için elini çabuk tutması lazım.
Yedek stoper , Yerdek dos (gerekirse topalı alıp gelsinler.)

Selçuk ile hangi akla hizmet sözleşme yenilenir çözemiyorum.Salın gitsin nereye giderse.Kaptanmış da jübile yapacakmış.Ulan adam utanır biraz bir dünya para kazandım son senem çalışıp kendi vereyim de taraftarın gözünde eski Selçuk olarak bırakayım der yaşlı dedeler gibi koşacak hali yok.

Hoca City olmak istiyor, sınırsız pas kısa oyunlar. Ama unuttuğu bişey var City'nin kanatları birer mini uçak. Bizde ise 2 adet kağnı var. Takım ritim tutar form kazanır ama bu adamlar hız kazanmaz.

Ayrıca dakika 70'di galiba Diagne çıkmıştı bi istatistik gördüm. Geçen seneden beri söylediğim bişey
Ceza Sahasına orta
Denizli 3/24
Galatasaray 2/8
Bu kadar az orta ile biz ne oynamaya çalışıyoruz?

2 DKLIGINA bayern ve barclaona taraftarı olup bi yangın yapın ALLAH ASKINA

İyi nobetler :-)
Bu takim sezon sonu yine sampiyon olur dostlar hic kimse mutsuz yatmasin bu gece. Her zaman penalti kacmaz, kirmizi kart gorulmez, maca 3-4 oyuncudan eksik ve Terim'siz cikilmaz. Yarin bu takima Falcao, Feghouli, Nzonzi gibi isimler katilinca tum takima direkt etki eder. Nzonzi, Seri'yi one itip adami rahatlatir. Ayni sekilde tandem de rahatlamis olur, orta sahaya direnc gelmis olur. Feghouli gelince hicbir sey yapmasa dahi oyun akli yetecektir. Falcao'yu ise soylemeye gerek dahi yok. Hem oynar hem oynatir, kovalar, sahada aktif olur.
Ancak her seyden ote ritm lazim dostlar. Takimin ritm tutmasina en kotu bir ay var. Mac oynadikca ritm tutacaklardir. O yuzden biraz daha sabretmek lazim.
Reis falcaodan başka transfer olacakmı yav daha bişe söylesen

Fener maçında kadar en az puan kaybı ile ilerlemek gerekir.

Takım o zamana kadar az çok oturmuş olup ritme girer diye tahmin ediyorum.

Herşey Yolunda giderse ligin ikinci devresinde ligi dağıtırız.

Avrupa işi şans işi. Orada ki takımlar çok farklı seviyede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt