Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marianoya caldigi faul ve cikardigi sari skandal
babele cikardigi sari da
penalti yuzunden eyyam yapti biraz
mariano konusunda haklısın.ben dirsek var sandım.babeli kaçırdım.ama eger var kararı sonrası itirazsa hakeme yanaşana sarı verlyomuş.ondan görmüş olabilir.

oppo diye sponsor ismi dolasıyor bizim için twitterda görmüstüm dün doğru mu acaba

Bide hakkaten diagne ahmet değişikliğini kim akıl etti acaba.. hic mi feyz almadınız o kadar sene terimden, o dk'da forvet çıkarmayı bırak, 11 kişi olsak, babelle çoktan çiftlemisti ileriyi bile belkide..
Donku oyuna alıp 10 dk orta saha 10 dk stoper 10 dk forvet oynatan kim ise o akıl etmiştir

Takım hala uyuyarak oynuyor.Bu beni çok korkutuyor. Ayrıca R.Madrid'in son senesindeki gibi laubali hareketler zirve yapmış gibi takımda. Apar topar çeki düzen verilmesi lazım. Yıllar sonra para verip lig tv aldım içimde patlamaz inşallah.

Takım hala uyuyarak oynuyor.Bu beni çok korkutuyor. Ayrıca R.Madrid'in son senesindeki gibi laubali hareketler zirve yapmış gibi takımda. Apar topar çeki düzen verilmesi lazım. Yıllar sonra para verip lig tv aldım içimde patlamaz inşallah.
en büyük sorun ortasaha olsa da basta marcao,mariano,jimy sorunlu evet.bi laubalilik var

Kısaca özetlersek ne yaptığını bilmeyen bir oyuncu grubu. Gören de sanır ki ilk 11’de 8 tane yeni oyuncu var.

Nagatomo’yla Mariano tam facia idi. Takım savunmada, ikisi de mal gibi öne atlayıp arkama top at diye bağırıyor rakibe, böyle embesillik olmaz.

Birşey yaptırmaya çalışıyor Terim, ama ne oyuncular anlamış ne de sahada görülebiliyor bu yapı.

Halı saha maç yapan göbekli futbolseverler gibi... Herkes ayrı telden.

Daha önemlisi takım boyu bu kadar uzun olur mu yav? Sadece Liverpool Chelsea maçını izleseniz göreceksiniz zaten top nasıl oynanır. İki takım da ataktaylen stoperleri orta sahaya kadar geliyor. Kaleci hariç tüm takım kameraya sığıyor.

O maçı izledikten sonra şu maç işkence gibi... Terim önce bir aynaya baksın, sonra da takımın üzerinden geçsin. Artık bahanesi de yok, benim futbol karakterime uymayanı göndereceğim gibi, ilk 11de kendi transfer etmediği 2-3 futbolcu kaldı, onlar da bir yere birakmam dedigi Belhanda falan...

Hadi abi herkes işini iyi yapacak. Yönetim transferin kralını yaptı! Terimim ben efsaneyim falan havalarıyla olmuyor. 3 aydir ne yaptin abi sen derler adama, takımda Muslera hariç sezona hazır adam yok!

kasap et derdinde koyun can derdinde

Üzülerek söylüyorum bizim aradığımız orta saha j.m.seri değil..

1-Artık futbolda sadece pas yapan , sadece savunma yapan veya sadece koşan orta saha iş yapmıyor..
2- Pas kalitesi yüksek bir çok oyuncuyu bir araya getirseniz de , amatör lig takımlarında görülmeyecek pas hatalarının yapılmasının tek sebebi sistemsizliktir..Gözü kapalı pas atacağı, futbolun gereği olan pozisyonlarda bile doğru dizilememekten kaynaklı inanılmaz pas hataları yaşanıyor..
3-Topu fazlasıyla kaleciyle oynayan hatta kaleciyi savunma ayağı gören bir zihniyet bir o kadar golden uzaktır. Bu nedenle çoğu atağımız gerçek bir oyun kurucu olmayan kaleci tarafından kuruluyor bu da karşı takımın karşılayan orta sahaları sayesinde hızla atağa dönüşüyor, defans oyuncularımız oyunda en çok topla oynamak zorunda kalan oyuncularımız haline geliyor..Dolayısıyla doğru pozisyon bile alınsa güç kaybı ve hız kaybına sebep oluyor..
4- Oyunu hızlı kurabilen, hava topu karşılığı olan, fizik gücü ile ekarte edebilen, dripling becerisi ile pozisyon bilgisini dengeleyebilen ciddi bir orta sahaya ihtiyacımız var ki bu tanıma melo bile uymuyor..
5- Nzonzi pozisyon bilgisi ve hava toplarında ciddi bir ihtiyacı karşılayacak olmasına rağmen romadan gönderilmesine sebep olan hantal ve yavaş oyunu bizim için de handikap olacaktır.Bu nedenle iki 8 yerine iki tane 6 numara ile oynanması gerektiğini düşünüyorum.

Belhanda satılırsa, alttaki kadro denemesi yapılabilir

Nando
Linnes luyindama marcao ö.Bayram
Nzonzi JM.Seri
EMRE
Feghouli Babel
Falcao

ben hatta eğer imkan olsa nonzinin yanına cuelları da almak iyi olur demiştim.. özellikle şampiyonlar ligi için güçlü orta saha şart.. bizim için en uygunu 4231 dizilişi..

bu takım dos olmadan çok sıkıntı yaşar.

bir an önce Nzonzi takıma katılmalı. + eskişehirdeki çocukta alınmalı.

belhanda ne ara vazgeçilmez oldu onu da bilmiyorum. fakat Emre morun performansına göre, feghouliyi 10 numara atıp, emreyi sağ kanat oynatsak daha iyi olacak gibi.

en büyük sorun ortasaha olsa da basta marcao,mariano,jimy sorunlu evet.bi laubalilik var
Valla Sergenim bu hiç hoşuma gitmedi. Formsuzluğu anlarım eksiklerle çıktık onu da anlarım ama mücadele etmemeyi kabul etmiyorum. Resmen takımda reaksiyon verecek kimse yoktu. Bir hazırlık maçı edasındaydılar. Kafalarda mı bir sıkıntı var yoksa bu kondisyoner bunları futboldan mı bezdirdi bilmiyorum

Valla Sergenim bu hiç hoşuma gitmedi. Formsuzluğu anlarım eksiklerle çıktık onu da anlarım ama mücadele etmemeyi kabul etmiyorum. Resmen takımda reaksiyon verecek kimse yoktu. Bir hazırlık maçı edasındaydılar. Kafalarda mı bir sıkıntı var yoksa bu kondisyoner bunları futboldan mı bezdirdi bilmiyorum
kafalarda sıkıntı var.süper kupa toto kaldırdı galiba.yarısı 3 kupayı kendileri aldı sanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt