Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda giderse onun yerine bari hizli ve tempolu bi adam.alalim tempoya cok ihtiyacimiz var bu kadar yavas adamlarla olacak is degil Gecen sene iki hizli asam bizi rahatlatiyordu bazi maclarda bu senede oyle adamlar almamiz lazim yedek forvet yerine yedek hizli kanat ve Belhanda gider hizli bi 10 numara alabiliriz yada 8

Yenidil diye kimse yangin yapmiyor

10 mac oynadik bu 10 macda 10 dakka ne yaptigini bilen guzel oynayan Galatasaray izlemedik arkadss

Anlayamiyorsunuz herhalde sorun cok daha buyukkk

Hem teknik anlamda hemde yapilan futbolcu transferleri reziloglurezil

Her sene daha kotuye gidiyoruz
Biz taraftar olarak ne yapabiliriz yani sayin junior mor?

oppo diye sponsor ismi dolasıyor bizim için twitterda görmüstüm dün doğru mu acaba
İhtimal vermiyorum. Olsalar bile 3-4 milyon Euro verirler. Bize en az 15 verecek bir sponsor lazım. O da yalnızca yurt dışı firması olur. Falcao Nzonzi ya da alırsak Ribery tarzı adamlar.. Bu adamlarla yazın Avusturya’da idman yapmak yerine Amerikada Asya’da idman yaparak yayılırsın. Taraftar kazanırsın. Biraz kulübü düzgün yönetirsek sponsor desteği çekmek zor olmaz. Daha fazla yabancı taraftar kazanmak zor olmaz

Biz burda sınır oluyoz, hoca fıtık olmuş.

Bizim takım öğretmeni olmayan boş dersteki öğrenciler gibi.

Ozornwafor'un kiralik gonderecegini dusunursek takimdaki stoperler:

Luyindama
Marcao
Ahmet

Hoca bunun bilincinde ama 17 agustosdayiz ve stoper transferinde hala bir gelisme yok.

kafalarda sıkıntı var.süper kupa toto kaldırdı galiba.yarısı 3 kupayı kendileri aldı sanıyor
Bir yandan da bu mağlubiyete seviniyorum. Çünkü fes düştü kel göründü. Defolar belli oldu. Yoksa 2-3 hafta daha uğraşırdık bu ciddiyetsizlikle

Bu arada Emre Mor Onyekuru'nun yerini doldurmaz.

Çünkü farklı tarz adamlar bunlar. Emre topu ayağına istiyor. Gol bölgesine koşu atmak falan zaten yok.

Onyekuru'nun bu kadar gol atmasının sebebi adam kanat oyuncusu olmasına rağmen gol bölgesine toplu veya topsuz hep koşu atıyordu.

Ayrıca topu ayağına isteyen biri değil genelde önüne pas isteyen bir adamdı ve direk hedefe gidiyordu.

Zaten onu diğerlerinden yani Bruma, Garry, Emre Mor'dan ayıran en önemli özelliği buydu.

Babel zaten farklı tarz bir oyuncu. Bakalım benim bildiğim Fatih Hoca uçurtmasız bir kanat mutlaka ister.

Her zaman takımda böyle bir adam bulundurmaya çalışıyordu.

İnşallah Diagne ve Kostas gider yerine forvet ve Onyekuru tarzı bir oyuncu alırız.

Babel'de hamle oyuncusu olur ve forveti yedekler.

bize belhanda yerine 10 numara lazım

Velhasıl
Yönetimin artık bugünden itibaren daha çok çalışması lazım
15 gün kaldı zaten 10 transfer yaptık gibi laflarla kendilerini kandırmayıp
Falcao dışında hızlı kanat ve bek ayrıca yedek orta saha ve stoper transferlerine ivedilikle uğraşmaları lazım

Bir yandan da bu mağlubiyete seviniyorum. Çünkü fes düştü kel göründü. Defolar belli oldu. Yoksa 2-3 hafta daha uğraşırdık bu ciddiyetsizlikle
ben zaten sevinenlerdenim.yolun basında acı iyidir.güçlü yapar

hoca eğer tutmamışsa ışık kaan ne kadar iyi olursa olsun oynayamaz.. çektarı ve ali yavuzu sildi hoca..
silmedi.ali yavuzun oynaması şart.çekdar da 21 yasında,onun da oynaması gerekiyo.u21e alamazlar.u21 yok çünkü artık.bunun dıısında cekdarın bölgesinde atalay ve mustafa kapı var.ışık kaan sezon boyunca takımlaydı gecen sezon

Ozornwafor'un kiralik gonderecegini dusunursek takimdaki stoperler:

Luyindama
Marcao
Ahmet

Hoca bunun bilincinde ama 17 agustosdayiz ve stoper transferinde hala bir gelisme yok.
Nereden biliyoruz. Nzonzi ya da Seri toplam kaç saat gündemdeydi ? Eksiklikler kapatılıyor. Sorun o değil sorun mentalite ve takımın şu an ki ruhsuzluğu. İmparatorun taktiğini kavramaları lazım. Ön alanda pres yapıp rakip kaleye hızlı gitmek lazım. Bunu da yapacak topçuların hepsi birer birer takıma katılıyor. Biraz zaman lazım. Transfer sezonu bitince taraftarda takımda rahatlayacaktır

bu takım dos olmadan çok sıkıntı yaşar.

bir an önce Nzonzi takıma katılmalı. + eskişehirdeki çocukta alınmalı.

belhanda ne ara vazgeçilmez oldu onu da bilmiyorum. fakat Emre morun performansına göre, feghouliyi 10 numara atıp, emreyi sağ kanat oynatsak daha iyi olacak gibi.

emre'ye bugün çok kızdım. girdikten sonra top rakipteyken öylesine gezindi. kanadı o kadar boş kaldı ki oradaki bek iki kere rahat rahat top getirdi oradan. biri olmadı ama diğeri golle neticelendi. golü yememizin sebebi oldu adeta.

eğer işin bu yönünde hiç olmayacaksa özellikle deplasman maçlarında oynamasını zor görüyorum. iç sahada rakip fazla tehdit edemeyeceği için şans bulabilir.

Şimdi bu sene A Takım'a Batuhan Şen, Mustafa Kapı, Atalay Babacan ve Erencan Yardımcı alındı değil mi? Transfermarkt'a göre öyle görünüyor.

şu 1 ay önce gündeme gelenlere bi bakacagım.seri 1 ay,nzonzi 1 ay sürdü.falcao öyle.nzonzi temmuzda olmamıstı,1 ay sonra geldi.bi stoper var mı bakayım

Şimdi bu sene A Takım'a Batuhan Şen, Mustafa Kapı, Atalay Babacan ve Erencan Yardımcı alındı değil mi? Transfermarkt'a göre öyle görünüyor.

Belhanda yerine Atalay olsun. Atalay sadece sahadaki enerji ve ruhu ile daha iyi oynarm
Belhanda bu sene futbolu ile değil agresif olması dert.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt