Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.529
- 12.539
- 2.868
Jimmy denesin sol bekde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre mor ne alakaBelhanda 10 numara değilsin 8 değilsin 6 değilsin ne ise yararsın babam git defol,Emre mor bunu futbol diye oynar
Katılıyorum pastayı yapmadan çilek almanın bi lüzumu yokGeçen sene kötü oynuyorduk.Ama ndaye ve onyekurunun enerjileri, hızlı oluşları falan çok katkısı oluyordu.
Şimdi aynı kötü oyun devam ediyor.Kötü oyun derken takım olarak sahaya iyi yayılamıyoruz, takım defansı inanılmaz kötü.Birde üzerine bireysel oyuncu anlamında kadrodaki oyuncuların bu kadar ağır olursa böyle zayıf denizli karşısında yenilgi görüyorsun.
Bizim çok acil kanat oyuncusu ve ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.Beklerde değişse iyyi olur.Ama bu kadar kısa zamanda yapılacağını düşünmüyorum.
Ama alınacak oyuncuların hızlı olmasına ekstra dikkat edilmeli.
Eğerki sadece falcaoyla transferi kapatmayı düşünüyorlarsa falcaoyu hiç almasınlar..Hiç transfer yapmasınlar.
Bek filan alamayız , Belhanda ile devam edicez.
Orta saha rotasyonumuz , Nzonzi - Seri -Belhanda.
Babel sol kanat oyuncumuz.
Bunları bir kafanıza sokun.
Falcao dışında ilk 11 oyuncu alma şansımız yok.
Yeter bence.

emre mor ne alaka
Sürekli aynı hikaye büyük ihtimal Falcao ve Mehmet Özcan’la transferi kapatırlar keşke ellerini çabuk tutup bek arayışında olsalar diagne Belhanda linnesi falan satsalar ama sanmıyorum şu an yönetimi ne kadar desteklesemde büyük ihtimal bu kadar yeter kafasındalarGüzel bi ders oldu..
Emre o belhanda denen yeteneksiz,suratsız 'ın yaptığını havada karada yapar
Sneijder’i bu kadrolarla sahaya çıkardık şaka maka![]()
Galatasaray SK - Kasımpaşa, 19 Nis 2014 - Süper Lig - Maç raporu
Bu maç raporu Galatasaray SK ve Kasımpaşa arasında 19 Nis 2014 tarihinde Süper Lig müsabakasına ait.www.transfermarkt.com.tr
Bu kadroya yorumun ne olur
Taktisyen bir deha hazırladı
Sol bek Telles'i kadroya almamıştı çöp severler :ddd
![]()
Galatasaray SK - Kasımpaşa, 19 Nis 2014 - Süper Lig - Maç raporu
Bu maç raporu Galatasaray SK ve Kasımpaşa arasında 19 Nis 2014 tarihinde Süper Lig müsabakasına ait.www.transfermarkt.com.tr
Bu kadroya yorumun ne olur
Taktisyen bir deha hazırladı
Sol bek Telles'i kadroya almamıştı çöp severler :ddd