Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıyaslamayı modern futbol profesörleri olan Guardiola ve Klopp ile yapalım o vakit.

Sence de İmparator bunlarla kıyaslanmayı hak etmiyor mu Mancini yerine?

Mancini ile kıyaslamamın nedeni senin bir zamanlar onu savunmuş olman

Hocanın taktiksel olarak yeterli olmadığını düşünüyorsan o vakitler de neden aynı eleştirileri Mancini'ye yapmadın peki ?

İyi top oynadığımızı iddia etmiyorum ama kulübün en büyük efsanelerinden biri biraz olsun krediyi hak ediyor

Maç kaybettik,şampiyonluğu değil kaldı ki şampiyonluğu verse bile arkasından durulacak bir çok başarısı var hocanın.Hadi diyelim hoca gitti yerine gelecek hoca nasıl bir ortamda mücadele edecek az çok belli değil mi ?

Bu ortamda başarılı olmak kolay bir iş değil.Abartmıyorum o saydığın isimler gelsin burada hocalık yapsın bir seneyi geçmeden kovalım denir

Bizim en büyük yanlışımız en tecrübeli olması gereken mevkiilerde genç,enerji gerektiren mevkiilerde ise yaşlı oyuncular bulunduruyoruz.

Nzonzi hesabı fake diyolla yani kardeşi demişti, Gerçi onaylı hesap ama bilemiyorum

Falcao gelmiyorsa açıklasınlar gelmeyecek diye taraftar son güne kadar sürüncemede kalmasın

Yine bütün kadroyu sil baştan değiştiren transfer ulemaları birikmiş. Bu takımın sorunu oyuncular değil yanlış kadro tercihi ve oyun planıdır. Bu da oyuncuların değil teknik ekibin sorumluluğudur. Bu takım geçen sezon iyi oyunla değil Feghouli, Onyekuru ve taraftar sayesinde şampiyon oldu. Feghouli-Belhanda-Mariano'nun doğaçlama hücum ayraksiyonları dışında bir hücum setimiz yok. Nzonzi ve Feghouli'nin takıma dahil olması birtakım problemleri çözer ama yetmez.

Falcao nediyecekti? good luck demis, bol sanslar demis.

Nebicim kafa bu arkadas, gelirse haftaya gelecek, gelmezse yapacak birsey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt