Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Galatasarayın futbolcusunun fake hesabıyla takipleşme yorumlaşma mı bunun bir tık ilerisi fake ultrAslan hesabı açıp kendine come to Galatasaray yazmak

Herkes tutturmuş Seri 6 numarada oynuyor diye. Pardon 8 numara sahada tam olarak nerede duruyor arkadaşlar? Ortasaha göbeğinin 30 cm ilerisinde mi? Bu adam nice de fulham da hep aynı Galatasaray da oynadığı bölgede oynuyordu. Saha içi durduğu yere göre pozisyon belirliyorsunuz. Seri bu takımda bu kadar oynar, sıradan gelir. Koy önüne defans arkası koşu atacak kanatları forveti beslesin. Özelliği bu herifin. Jorginho, 12/13 Selçuk vs.

hmmm demek yeni transfer yapmış adama iyi şanslar dedi, bence de gelmiyorum demek istemiştir (y)

Ağustos sonunda transferler zor tamamlanır denmişti kaç kere...
Her sene aynı film. Gerçekten öyle oldu yine.

Falcao'ya para harcamak gereksiz. El'de bile gruptan çıkamaz bu takım. Amaç lig ise rakiplerin durumu zaten ortada. Muriç ile
45 yaşındaki Burak oynuyor.

Aynen hocam. Nazım sangare gibi isimler görüyorum da. Stil olarak Eboue aklıma geldi. İlk yıl süperdi. Yoboyu pazara yollamıştı. ileri-geri yapmak konusunda sıkıntı yaşamayan, bilekleri yumuşak, orta açabilen, dripling yapabilen biri lazım. Mariano çok teknik ama artık yaşlandı gidiyor ama gelince enerjisi çabuk tükeniyor. Nazım Sangare bize göre değil sanki.

Aynen hocam. Nazım sangare gibi isimler görüyorum da. Stil olarak Eboue aklıma geldi. İlk yıl süperdi. Yoboyu pazara yollamıştı. ileri-geri yapmak konusunda sıkıntı yaşamayan, bilekleri yumuşak, orta açabilen, dripling yapabilen biri lazım. Mariano çok teknik ama artık yaşlandı gidiyor ama gelince enerjisi çabuk tükeniyor. Nazım Sangare bize göre değil sanki.

bek genc olmali, 25 yasinda alt olamli bana gore. nekadar genc, okadar iyi.

çok iyi yaw

falçao.webp

@Hayri Cund

Senin adamdan beklenti büyük

niye benim adam la
ama bu sene banko olacak o belli
sadece bi tane hirvat adam var gecen sene celticde oynamis
evans ve caglar gozukmekte. bi de ihtiyar morgan var. caglar icin ii sans

nzonzi ile birlikte 15 yabancı var. nzonzi'yi henüz tff sistemine kaydetmedik.

ozonrwafor yerine lisans için nzonzi kaydedilsin.

falcao gelirse mitroglou'nun yerine kaydedilsin.

eğer olur da diagne'yi elden çıkarabilirsek bir tane patlayıcı hızı olan kanat oyuncusu alınsın. çok kritik bir transfer olur, sezonumuz için çok önemli.

babel'i duruma göre kanat ya da yedek forvet olarak kullanırız.

bekler için hamle yapacak zaman yok. başka kimseyi elden çıkaramayız kalan sürede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt