Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalan sürede Diagne'yi, Belhanda'yı, Mariano'yu ve Nagatomo'yu satıp, Ozorn'u kiralayıp, Mitro'yu feshedip Falcao, hızlı ve golcü bir kanat, 10 numara, iki bek ve bir stoper almamız lazım. :asd:

15 Yabanci var.

Ozonwafor, Diagne ve Kostas gidecek. Falcao gelecek. Ediyor sana 13 Yabanci.

Git bir banko Stoper al. Marcaoyu yedege cek.

Linnesi, Marianoyu veya Nagatomoyu sat onun yerine genc dinamik Bek veya bekler al.

Belhanda bir ümit satilirsa yerine Banega al.

... Insaat olmus kadro ... Insallah düzelir zamanla.

Kalinic - Ben Yedder - Jovetic - Sylla - Onyekuru tarihin gelmiş geçmiş en iyi hücum hattı burada Falcao'yu bırak Lewandowski bile süre bulamaz.

sözümü güncelleyerek yineliyorum

belhanda ve diagne 10 milyon üzeri satılsın bir renktaşa forma alacağım demiştim , işte güncelleme

belhanda ve diagne herhangi bedellere satılsınlar transfer dönemi sonuna kadar her biri için birer renktaşıma birer forma alacağım

çok fazla birer kullandık ya neyse

Kalan sürede Diagne'yi, Belhanda'yı, Mariano'yu ve Nagatomo'yu satıp, Ozorn'u kiralayıp, Mitro'yu feshedip Falcao, hızlı ve golcü bir kanat, 10 numara, iki bek ve bir stoper almamız lazım. :asd:

Diagne ve Belhanda'yı satsınlar, orta sahada Atalay veya Mustafa Kapı'yı oynatacağız deseler kabulüm renktaş.
4-2-3-1 düzeninde Feghouli'yi orta sahaya almak gibi bir alternatifimiz de var tabi.
Belhanda'dan gelecek olan parayı yine 10 numaraya harcamaktansa beklere harcamayı tercih ederim.

22 YAŞINDA JAPON ELİN ARABI GİBİ TRİP ATMAZ DURUP DURURKEN KIRMIZI KART ALMAZ ALALIM İŞTE BUNU

Moussa djenepo müthis oynadi liverpool karsisinda. Tam aradigimiz kanat. Maalesef alacak paramiz yok ama fransa 2.liginde bulunabilecek tarzdan genc ve yetenekli. hizli sag ve sol kanat.

Lyon'un Angers'i 6-0 yendiği maçta Lyon kaptanı Denayer, 114 başarılı pasla %100 pas isabet oranıyla oynadı. (

Optacan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt