Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu deplasman fobisini world class forvetle yeneriz. Orta saha, bekler, stoperler falan hikaye. Dun cagnenin onune gelen fırsatı falkao tabiki affetmezdi. Nasil 0 0 a kitlenen macta drogba girdi isi bitirdi falkaoda anadolu deplasmanlarinda buyuk koz olacak.

Beşiktaşın yaptığı hataya bizde düştük, transferler çok pragmatist yapıldı ama dönüşü yok hiçbirinin. Bu takımın düşeceği zaten belliydi az çok, bu sene yapılan transferlerde aynı. Biz başarılı olsak bile maaş bütçemiz çok fazla ve takımda satacak adam yok. Belhanda ve Diagne'ye teklif falan olduğunu sanmıyorum ben, olsaydı şimdiye kadar Diagne'yi 50 kere satarlardı. Şu an takımda para edecek kimse yok doğru dürüst, kazandığımız paralarla tekrar tekrar oyuncu maaşını ödüyoruz zaten hep başa dönüyoruz gibi oluyor.
Bizle beşiktaşın durmu farklı seneye
34lük selçuk
32lik nagatomo
33lük mariano
33lük donk
31lik mitroglou (bu sene yollanmazsa)
sözleşmeleri bitiyor. Beşiktaş o dönem 30 üstü topçuların hepsi uzun kontratlıydı. Seneye bir değişim daha yaşanacak. Orda daha da gençleşiriz

Madem Monaco ile kardeş takım olduk Abdurrahim Albayrak öyle söyledi verelim belhandayi bize sağ bek sol bek yada 10 numara da oynayabilecek Monaco da şans bulamayan birini versinler yada falcao transferinden bonservis almasınlar belhanda da gider monacoya Fransa ligini biliyor orda belli bir piyasası da var.Var mı bizim sisteme uyacak adam Monaco da

Taktik, teknik, iyi-kötü sonuçlar bi yana da yerde çok yatmayan bir Eboue ve Keita gibi bir kanat oluşturmak ne kadar zor olabilir? Hep bi yerleri eksik bu takımın da şöyle yardıran bir kanat ikilisi görememek üzüyor beni dostlar.
Nagatoma ve Gary Naga ilk geldigi sene baya yaridiryordu bence Gary ile beraber Gary gittiginden beri Naga dususte hatta Mariaono Bile gary ile iynadigi zamanlar oda cok iyiydi Tudor zamninda Beyinsiz denilen adamlar bizi cok rahatliyordu Onye ,Gary ,Ndaiyeye

6-7 hafta bi gazla oyuncuların kendilerini kanıtlama çabalarıyla iyi futbol oynandı iyi oynarken bile zaaflar vardı aslında sonra sürekli sakatlanmalar formsuzluklar yetersizlikler gomis dışında bonservisini ve aldığı ücreti hakeden başka bir oyuncu olmadı bence mariano,maicon,fernando,badou,belhanda,feghouli hepsi toplasan en fazla yarım sezon top oynadılar
Sezonu temmuzda açmıştık o yüzden herkes sürünürken bizimkiler uçuyordu ama bu hırbonun taktiğini yok etmeleri çok kısa sürdü. Rıza geldi trabzona geriye yaslandı bekleri ve fernandoyu kitledi. 2 tane salladı sonra evimize yolladı. Ondan sonra anadolu takımlarının kafası dank etti. Bizi durdurdular. Derbilerden bahsetmiyorum. Bizim forumdakiler de bu 2 işbilmezin yaptıklarını övsün şaka gibi. Çok çabuk unutuyorlar

Gençlerbirliğinden Berat
21 yaşında
Merkez orta saha
Eli ayagı fizigi düzgün genç yetenekli kardeşimiz. Tam ihtiyacımız olan oyuncu profili

Takip etmek lazım

Banega’yı dos oynatsan ne kadar verim alabilirdin ki ? Selçuk beyimiz oynasın diye seri dos oynadı diyeceğimde bir önceki maçta donk vardı yine seri dos oynadı. Anlam veremiyorum bu duruma

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu DOS oynatma olayına çok takılıyorsunuz. Neticede Santrafor adamı stoper oynatmak gibi bir uçurum değil. Neticede 6 ve 8 numaralar birbirinden çok ayrışmış mevkiler değil. Seri nin yanında DOS koysan 8 numara koysan ne yapacak. Daha dirençli devans mı yapacak ya da dripling yapıp adam mı geçecek. Bunlardan hiç emare gödtermedi. Defansif yönü yok denecek kadar az ofansif yönüde aman aman değil. Eh işte. Şuana kadarki görüntü bu. Biraz gerçekçi olalım.

Falcao ilk 11 de galiba

Ekli dosyalar

• 4ADC1389-A9C9-48AB-9F95-A761D0C6845F.webp
    4ADC1389-A9C9-48AB-9F95-A761D0C6845F.webp
    103,7 KB · Görüntüleme: 82
Denizli golgede oynamadi da onlar oranin havasina uyum saglamis. NBA takip ediyorsan bilirsin ornegin denver nuggets deplasmaninda diger takimlarin nasil zorlandigini
Sacmaliyorsun ya. Biri kutupta digeri ekvatorda degil. Alisti dedigin takimi neredeyse tamami Temmuz ayinda geldi ve buyuk ihtimal en fazla 10 gun Denizli'de yasamislardir :)

Şeref aydın gelmedi mi foruma maçtan sonra artık falcao dan çok orta saha ,defans ve beklere transfer yapılacak mı merak ediyorum .Mehmet Özcan olmadi uygun bir maaşa Mehmet topali almalıyız en azından ligde hem defans hem ön libero gibi oynar oda Fernando gibi defansın arasina giriyordu 1+1 yıllık imzalansin Selçuk bey bitmiş en azından sene sonuna kadar idare eder Mehmet topal. Tabi öncelik Mehmet Özcan olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt