Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20.10-20.20 de kadro açıklandı o saatlerde ısınmaya çıkıyor mu takımlar?

Benim bildiğim maça o kadar varken yeni yeni ısınmaya çıkıyorlar hemen mi burkmuş ayağını..

Monaco'lu taraftarlar da inanmıyor sakatlığa yalnız. Hatta birisi elveda demek için son maçında da oynamayacaksa efsanemiz değildir falan yazmış.

sakatligi dogru ama ciddi degildir

bize transfer olma ihtimali var diye fazla zorlamaya gerek yok diye düsünmüslerdir

arkadaşlar fatih hocamız fıtık ameliyatı oldu geçenlerde.. acaba selçuğu oynatmasının nedeni tüm taraftarı fıtık edip benim çektiğim acıyı yaşasınlar diye olabilir mi? ya da hoca fıtık lobisiyle anlaşıp onlara müşteri mi kazandırmak m istiyor:)

Anlamadim yinede. Yani adamlar bize Rica ediyor son maç oynasin size gitsin diyor. Bulut bunu dogruluyor. Maç günü adam kadroda bile yok.

Garip gerçekten
Monako oynatmak istemiştir evet bundan daha doğal bir şey yok, Falcao risk almak istememiştir ki bizden alacağı sözleşmeyi düşününce son derece haklı.

Eyvallah Falcao hayırlı olsunda.

Ergen bebeler gibi trip atan vurdumduymaz Belhanda nolacak?
10 milyon euroluk poşet Diagne ne olacak?

Bi bitmediniz su " hizli kanat " oyuncu lafiyla.
Dün mesela Onyekuru oynasaydi ne yapardi ? Babel ve Jimmy sürekli 4 kisi arasindan cikmaya calisdilar.

Takimin asil sorunu laubali oynamasi. 5 pasin 3ü rakibin ayagina. Yok calimmis, hizli kosan kanatmis felan, gecin bunlari.

O son senelerdeki hizli kanatlarimizda deplasmanda 0 cektiler.

Zamanında bize gelmeden önce Giovani Dos Santos İpswich Town kadrosundan çıkarıldı bilgisini referans alarak Falcao hayırlı olsun demek istiyorum

Yazın ve devre arası yapılan hamleler nasıl scout önerisiyse bu dönem yapılan hamlelerin hepsi menajer önerisi 6 ayda ne değişti acaba. Çok mu zordu babel yerine genç ve hızlı onyekuru tarzı birini kiralamak.
Güya gazetecilere göre onyekuru bir sene daha kiralanmıştı banko bizdeydi.

monaco taraftarları sacmalamasın ya nedemek son maça cıkmıyorsa monaco efsanesı değildir vs. zaten değildir.
falcao halihazırda bi gs efsanesidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt