Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben türkiyede bu saaten sonra türk futbolcu yok galatasaray da oynamaya layık ama kaan ile kenan alınması gereken futbolcular ki kaçırıldılar bu futbulcular.

hoca belhandaya yer yok zaten hoca bence 442 de diagne falcao ikilisini istiyor takımın yükünü alacak futbolcular bunlar aslında taraftar olarak diagneden memnun olunmamasını anlamıyorum o kadar kötü değil koşuları iyi bence ayrıca hocanın sorunu buda değil turk futbolcu olması gerektiğini şenol ve tff açık açık ifade ediyor zaten yani tff başkanı çıkıp lig başlamadan diyor kısaca 11 yabancı görmeyeceğiz zira tepki var diyor daha ne desin.türk futbolcu kim var hemen ilk 11 yazılabilir yok sorun bunlar
İyide orta ikilinin en büyük özelliği dikine hızlı pas atması e kime atacaksın feghouli kendini ortaya atıyor yarattığı boşluktan Mariano dalıyordu ama bu sene o herif öldü resmen.

Diğer kanatta Babel ilede olmaz.
Çift forvet oynayacaksak Babel sola yakın false 9 oynamalı ceza sahası dışında yakaladığı yerden saplamalı.
Bize her türlü hem kanat hemde bek lazım

Falcao için yine niye olumsuzlaştınız siz ya :D Adam yağmurlu maçta sakatlanma riskine karşılık maç kadrosundan kendi rızasıyla çıkartıldı. Hocası zaten açıklamalarda belli etti bunu hala sorun var falan diyorsunuz. Pazartesi İstanbul’da olur yarın Kap gelir

Şaka mı yapıyorsun ? Linnes ilk 11de miydi? Emre Akbaba? Emre Mor?

Muslera(33),Mariano(33),Luyindama(25), Marcao(23),Nagatomo(32),Selçuk(34),Seri(28),Babel(32),Belhanda(29),Durmaz(30),Diagne(27)

İlk 11 oyuncularımızın yaş ortalaması 29,6. Aman aman yüksek olmayabilir ama Ortalama olarak gençte sayılmayız. Dinamizim gereken en önemli bölgelerden olan ortasahada Selçuk var.Beklerimiz 33 ve 32 yaşında. Açık oyuncularımız 32 ve 30 yaşında.

Ben Denizli mağlubiyetinin sebebi yaş yüksekliği demiyorum,bir sebebi de bu diyorum.
Sen günümüz futbolu için kıyaslama yaptın. Ben de eskide kaldı o kafa dedim. Konuyu saptırıyorsun şu anda. Bu maç filan demedik. Neyse iyi forumlar.

Kenan ? Karaman mı ? 😂 vasat topçulara bayılıyorsunuz.
kaan ile kenan pişmeye müsait futbulcular diye düşünüyorum ancak dediğim gibi bu senenin olayı değil zaten . Ancak mehmet topalı bekliyorum 1 yada 2 güne kesin gelecek emre sivaslı olan kesin alınacak mecnun izin verirse tabi ki fanatik fenerli başkan bu adam. Birde taylan antalyalı var onuda alacak diye bekliyorum galatasaray ama belhanda' nın satılması gerekiyor.ayrıca bu recep niyazın takip edildiğini biliyorum

Bakalım 14 gün var dönemi çn kapanmasına valla falcaodan sonra bir hareketlilşk bekliyorum olmakda zorunda açıkçası

Mitro Diagne Ozornwofor Donk Linnes gitse 4 yabancı açığı olacak sanırım. Bu isimlerden Diagne ve Linnes’ten para kazanırız. Donk’u keşke şöyle Emre Kılınçla falan takas etsek. Diagne ve Linnes’ten gelen para da sol bek tecrübeli stoper Mehmet Özcan sol açık ve belki Cenk Tosun kiralanmasında kullanılır. Biraz zor ama yapılırsa kadrodaki çöpleri temizleyip hem artıya geçmiş hem de eksik noktaları toparlanmasını sağlar.

Bu sene en iyi kadro bizde olmasına rağmen sanırım en iyi kimya trabzon'da tuttu. Neyse her sene biz şampiyon olamayız ya..

kaan ile kenan pişmeye müsait futbulcular diye düşünüyorum ancak dediğim gibi bu senenin olayı değil zaten . Ancak mehmet topalı bekliyorum 1 yada 2 güne kesin gelecek emre sivaslı olan kesin alınacak mecnun izin verirse tabi ki fanatik fenerli başkan bu adam. Birde taylan antalyalı var onuda alacak diye bekliyorum galatasaray ama belhanda' nın satılması gerekiyor.ayrıca bu recep niyazın takip edildiğini biliyorum
Recep dışındakilere birde Mehmet Özcan’ı eklersek okey. Topal’a ben soğuk değilim açıkçası. Yedek için ideal. Kenan Karaman’ı pek beğenmiyorum. Potansiyel görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt