Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım fatih hoca hasan şaşın istifasını kabul etmez zira bugün hasan istiyenler yarın hocanın ister

ben hasanın normalde istifa etmesine karşı değilim.. ama bu kez istifasını kabul etmemeli yönetim...çünkü sistemli bir saldırı var bize karşı..bunun kimler tarafındna yapıldığını biliniyor.. 2 hakemi görevden el çektirdiler ama asıl maçları katledenler hala görev yapıyor.. denizli taraftarlarıyla bizim yardımcılar arasında kavga çıktı deniliyor.. bilinki onlar denizli taraftarı değil özel olrak orada kavga çıkartmaya gönderilmiş tipler.. eğer hasan istifa ederse diğer deplanlamalrda da aynı oyunları tezgahlayacaklar

Mitro Diagne Ozornwofor Donk Linnes gitse 4 yabancı açığı olacak sanırım. Bu isimlerden Diagne ve Linnes’ten para kazanırız. Donk’u keşke şöyle Emre Kılınçla falan takas etsek. Diagne ve Linnes’ten gelen para da sol bek tecrübeli stoper Mehmet Özcan sol açık ve belki Cenk Tosun kiralanmasında kullanılır. Biraz zor ama yapılırsa kadrodaki çöpleri temizleyip hem artıya geçmiş hem de eksik noktaları toparlanmasını sağlar.
Mitro diagne ozorn gider zaten Donk gitmez maalesef Linnes bir ihtimal gidebilir belhandada satılır hocayla arası bozuk bence bu aralar birde marcaoya ne kadar kızsamda kalan sürede ondan iyisini bulmamız zor toparlanması için dua edeceğiz maalesef gerekirse kulübeye çekeceğiz hatta

İyide orta ikilinin en büyük özelliği dikine hızlı pas atması e kime atacaksın feghouli kendini ortaya atıyor yarattığı boşluktan Mariano dalıyordu ama bu sene o herif öldü resmen.

Diğer kanatta Babel ilede olmaz.
Çift forvet oynayacaksak Babel sola yakın false 9 oynamalı ceza sahası dışında yakaladığı yerden saplamalı.
Bize her türlü hem kanat hemde bek lazım
ben fatih hocanın tüm hocalıklarını çok iyi hatırlıyorum zaten hoca babeli statik olarak kulvarda tutmaz ki zaten 2 kanat da hocaya uygun fegh. tam istediği gibi mariano ile uyumu çok güzel babel soldan giriş seri nzonzi kısa uzun oyunu kurma top toplama şeklinde olur. nzonzi ile beraber bu orta saha uygundur. hoca aslında 2 senedir dış saha olayına çareyi bulamadı bunun nedeni bu futbolcu topluluğu sisteme bakında 4231 gs olmuyor. bununla ucl de olmuyor. zaten bu sistemde ki 3 lünün yükünü hiç bir takım kaldıramıyor.Fatih terimin sistemi bellidir. 442 dir.Açık ve Net ...Bu sistem den başka bir sistemle oynamak istemiyor.

3-4 hafta sonra, bu olumsuz konuşanlar yok şampiyonluğu kaybettik yok bi yol olmaz bu takımdan diyenler buraya uğramayacaklar dahi buna adım gibi eminim. Ya birazcık sabır be el insaf daha ilk hafta sanırsın lig bitimine 3-4 maç kalmış şampiyonluk zora girmiş böyle olumsuzluk var. Güle oynaya şampiyon olacaz yeni transferlerimizle birlikte ligde rakibimiz yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt