Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol bek için bizde luş mu ne var acayıp övülüyordu sakatlanmış heralde ama o çocuk var işte altyapıda
alt yapıdan veya beleşten yaptılar yaptılar eksikleri türk oyuncular için yurt içindeki kulüplere kolu kaptırınca kurtaramıyorsun bidaha kendini

Haklısın, zaten veremiyoruz bonservis. Luş’u izledim biraz. Güçsüzler ya bizim çocuklar. Altyapımıza gereksiz bir özgüven var gibi geliyor bana Osman.

Sınır gelirse ciddi sıkıntı çekeceğiz. Falcao, nzonzi vs gaza geldik de. Türk oyuncu sokmak lazım bir şekilde.

2 litre vodka bitirdik kafa 2 bilgon

Benim manita polonyali. Bir gün Polonya da bir kasabaya gittik bunun akrabalari var orda. Önüme kirmzi/mor bir Tabak çorba koydular aksam yemegi esnasinda. Bunun amcasi votka çikardi çorbamin içine katti. Bu polonyalilar ruslar gerçekten çok sapik bir millet. Adam güzelim çorbamin içine siçti resmen

Icmeyin cehennemde yanarsiniz
Böyle de olabilirsiniz;
10436.jpg

Benim manita polonyali. Bir gün Polonya da bir kasabaya gittik bunun akrabalari var orda. Önüme kirmzi/mor bir Tabak çorba koydular aksam yemegi esnasinda. Bunun amcasi votka çikardi çorbamin içine katti. Bu polonyalilar ruslar gerçekten çok sapik bir millet. Adam güzelim çorbamin içine siçti resmen

polonya/rusya burdaki insanlar 60% alkol orani votka cekiyor

Transferrrrrrr nerde ulan

Belhanda
Diagne
Mariano
Nagatomo
Mitroglu

Outogluout satin su adamlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt