Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
medyada öyle haberler çıktı ektralarla 12 milyonu buluuormuş

12 değil 8 de olsa taliplisi olmayan bir oyuncuya bu para fazla.
Ya medyada çıkanlara hep mi inanırsın yoksa Belhanda nefretindenmi salladın 12 yi ben hiç 12 m€ bonservis görmedim medyada neyse

Beyler bu'sag bek Guga neyin nesi? Gelecek vaadeden bir oyuncu mu? Bizim izleme ekipleri bulduysa bir hayir gelmez onlarin begendiginden.

Beyler bu'sag bek Guga neyin nesi? Gelecek vaadeden bir oyuncu mu? Bizim izleme ekipleri bulduysa bir hayir gelmez onlarin begendiginden.
Latin amerikanin en iyi genc sağbeklerinden. Avai'de oynarken 1-2 macini izlemistim yarim yamalak, liderlik becerisi de var genc yasta. Sezon sonu atl mineiro aldi da niye satsın ki ucuza diye düşünüyorum ben.
Latin tribun ekibinin de begendigi biri, onlarin analizleri de var oyuncuyla ilgili
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ya medyada çıkanlara hep mi inanırsın yoksa Belhanda nefretindenmi salladın 12 yi ben hiç 12 m€ bonservis görmedim medyada neyse

1566086822438.webp

Geçen sezon başında 4 yıllık kontrata imza atan Younes Belhanda için DinamoKiev'e 8 milyon Euro bonservis bedeli ayrıca Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılımlarda toplam 2 milyon Euro bonus ödeneceğini kamuoyuna açıklayan G.Saray'da sır gibi saklanan bir 'detay' ortaya çıktı. Buna göre, Faslı yıldızın transferinde yapılan pazarlıkta bu rakamların yanı sıra oyuncunun bir başka kulübe satılması halinde Ukrayna kulübüne 2 milyon Euro daha ödenmesinin kabul edildiği öğrenildi. Eski yönetimin imza attığı anlaşma aylar sonra gün yüzüne çıkarken, bu ek maddenin KAP'a yapılan bildirimde yer almaması dikkat çekti. Galatasaray'ın Belhanda'yı hangi rakama satarsa satsın Ukrayna ekibine 2 milyon Euro ödeyecek olması, verilen bonservis rakamının da toplamda açıklandığı gibi 10 değil 12 milyon Euro'yu bulduğu gerçeğini gözler önüne serdi. Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı için Kiev'e 500 bin Euro bonus ödeyecek. (sabah-bülent timurlenk)

bu dediğin pek mümkün gözükmüyor. kjaer dediğin adamın ciddi bir maaş kalemi var.
saga sola gereksiz adamlara para sacmadan nokta transferleri yapabilsek bu kadar zorlanmayacagiz. Mesela diagne nin gitmemesi elimizi kolumuzu bagliyor. Sol beke 32 yasinda adama bonservis verip aliyorsun. Portekizde kumeye oynayan takimin caylak stoperini getirip 11 de oynatiyorsun. ffp elimizi kolumuzu bagliyor da, bizde her seyi hatali yapiyoruz.

Olur da belhandayı satarsak, ben orta saha değil de sağlam bi kanat alma taraftarıyım. Seri-Nzonzi yapıp Feghouli’yi 10’da kullanırız.

Ekli dosyayı görüntüle 56507

Geçen sezon başında 4 yıllık kontrata imza atan Younes Belhanda için DinamoKiev'e 8 milyon Euro bonservis bedeli ayrıca Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılımlarda toplam 2 milyon Euro bonus ödeneceğini kamuoyuna açıklayan G.Saray'da sır gibi saklanan bir 'detay' ortaya çıktı. Buna göre, Faslı yıldızın transferinde yapılan pazarlıkta bu rakamların yanı sıra oyuncunun bir başka kulübe satılması halinde Ukrayna kulübüne 2 milyon Euro daha ödenmesinin kabul edildiği öğrenildi. Eski yönetimin imza attığı anlaşma aylar sonra gün yüzüne çıkarken, bu ek maddenin KAP'a yapılan bildirimde yer almaması dikkat çekti. Galatasaray'ın Belhanda'yı hangi rakama satarsa satsın Ukrayna ekibine 2 milyon Euro ödeyecek olması, verilen bonservis rakamının da toplamda açıklandığı gibi 10 değil 12 milyon Euro'yu bulduğu gerçeğini gözler önüne serdi. Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı için Kiev'e 500 bin Euro bonus ödeyecek. (sabah-bülent timurlenk)
Bonservis 10 m € değil 8 m€ , resmi belgeyle kanıtlı ,kayıt dışı bir anlaşma yapılamaz halka açık bir şirketiz.Bülent Timurlenk bunu kanıtlaması lazım

4-4-2 ye donelim

Muslera
Mari Luyi Marc Naga
Fegh Nzonzi Seri Belh
Babel Falcao

Fegh ve belh kanat olmalarina ragmen orta sahanin ortasindan devsirilmis sekilde cift yonlu ataga katilir babel kanatlara rahatca acilir cok kolay pozisyona gireriz ve yogun hucum pres tabiki

4-4-2 ye donelim

Muslera
Mari Luyi Marc Naga
Fegh Nzonzi Seri Belh
Babel Falcao

Fegh ve belh kanat olmalarina ragmen orta sahanin ortasindan devsirilmis sekilde cift yonlu ataga katilir babel kanatlara rahatca acilir cok kolay pozisyona gireriz ve yogun hucum pres tabiki
Olabilir, sag taraf tempo anlaminda sıkıntı yasayabilir ama takım olarak o kimyayi yakalarsak iyi işler

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

4-4-2 ye donelim

Muslera
Mari Luyi Marc Naga
Fegh Nzonzi Seri Belh
Babel Falcao

selçuk belhandanın olmadığı bir sistem lazım bize..gerekirse 3 3 6 bile denenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt