Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahmin ettigim gibi. Bu sene tinerciler ve kuslar 3 veya 4 luk icin cekisir. Bizim 11. daha Falcao, Feghouli, Emre Mor ve insallah Malhandayi satip birtane orta saha girecek. 1 biz, 2. trabzon, 3. basak, 4 bjk veya fener olur. Aha buraya yaziyorum.

Yedek icin Diagne fena degil.. Sonucta turkiye ligi piskoloji olarak hangi takim iyiyse o kazaniyor. 2 forvete dondugumuz maclarda, kim olursa olsun, biri falcao diyeri yabanci gol rekorunu kirmis birisi olarak dusunecek ve bu karsi takimin defanslarina cok buyuk bir baski yaraticak.

Bu sene Avrupada basarili olmasak bile umrumda degil. BJK ve Fener batmis durumda, bu senede biz sampiyon olursak, bunlar bi 5 sene daha kendilerine gelemezler.

Falcaosuzluktan çıldırdım.

dostum bak transfer döneminin başında belhandanın artık bizde misyonunun bittiğini ve gitmesi gerektiğini söylemiştim.Ama el insaf diyorum bazı insanlara.Feg ile beraber takımı 2.yarı şampiyon yaptılar.Biraz saygı göstersinler diyorum.Kötü maçtan sonra yerin dibine sokup belhanda iyi oynayınca ortalıktan kaybolmasınlar diyorum.

Buna katılıyorum. Benim fikirlerim hep sabit ama söylediğin doğru.

Üzümlü kekim...

Bosuna demiyoruz 30+ yas oyuncu almayin diye , bir sene iyi oynuyorlar sonra düsüs basliyor en gec iki üc sene sonra tekrar ayni bölge icin adam ariyoruz. Cok mu zor 25 yasindaki adamlari getirmek? En az iki üc sene saglam verim alir satarsin ama yok ilaki bir sene oynadikdan sonra yatisa gelen taninmis adamlar aliyoruz. Sonra her yil takimin yarisi degismesi gerekiyor FM mi oynuyoruz deniliyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bosuna demiyoruz 30+ yas oyuncu almayin diye , bir sene iyi oynuyorlar sonra düsüs basliyor en gec iki üc sene sonra tekrar ayni bölge icin adam ariyoruz. Cok mu zor 25 yasindaki adamlari getirmek? En az iki üc sene saglam verim alir satarsin ama yok ilaki bir sene oynadikdan sonra yatisa gelen taninmis adamlar aliyoruz. Sonra her yil takimin yarisi degismesi gerekiyor FM mi oynuyoruz deniliyor.

bonservis ödemeye para yokki, yildizdan vazgeccen ozaman, kendin bukcan, telles gibi, ama oda ucuza gelmediki 6saydik 6ya sattik, buldugugunu 1-3 milyon arasi oynatacaksin genc genc saglam scoutlarla.

bonservis ödemeye para yokki, yildizdan vazgeccen ozaman, kendin bukcan, telles gibi, ama oda ucuza gelmediki 6saydik 6ya sattik, buldugugunu 1-3 milyon arasi oynatacaksin genc genc saglam scoutlarla.
Evet para yok ama kesin bonservizi elinde olan oyuncular bulunur ama baya önceden bunlari arastirip ocak ayin sonunda oyuncu ile görüsmeye basliyacaksin ve yeni sezon hemen kadrona dahil edeceksin.

laxat yazılmış fenere.Gidip alalım bizim aradığımız adam

Var mı sol bek önerisi hiç 26 yaş altı sağ bek laxalt guga falan diyoruz ama sol bek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt