Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.256
- 42.992
- 3.748
laxat yazılmış fenere.Gidip alalım bizim aradığımız adam
Dün trtde söylediler teklif yapmışlar zerre ihtimal vermiyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laxat yazılmış fenere.Gidip alalım bizim aradığımız adam
Var mı sol bek önerisi hiç 26 yaş altı sağ bek laxalt guga falan diyoruz ama sol bek yok

Dün trtde söylediler teklif yapmışlar zerre ihtimal vermiyorum..
Bende tam böyle bişe istiyorum renktaş iki bekide değiştirelim diyolar ama uyum sıkıntısı olur bu sefer nagatomo da en azından defansta idare eder guga bindirirMuslera
Guga-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Seri-Nzonzi
Feghouli-Banega-Babel
Falcao
Umarım böyle diyerek belhandayla marianoya güvenmezFatih Terim: ''İlk haftalar çok önemli değil. Bütün planlamayı Şampiyonlar Ligi için yaptık ve takıma yükleme hala devam ediyor. Ligde puan kaybı olabilir gerekirse son 10 hafta üst üste kazanır yine şampiyon oluruz.''
Hakli oldugunu herkes biliyor
Hoca isini bilir...Umarım böyle diyerek belhandayla marianoya güvenmez
Ben lig için demiyorumki renktaş yoksa her türlü şampiyonuzHoca isini bilir...
Bir sekilde yine bizi sampiyon yapar bunu herkes biliyor
Önemli olan bu sene cok fazla üzeremize gelecekler, Koc köpeklerine talimat vermis...
seri 10 belhanda 8 nzonzi 6 olmaz mı ya? çok merak ettim şuan
Cidden böyle mi demis? Lig macinda madara oldun yerde seni CL de ne yaparlar acaba?Fatih Terim: ''İlk haftalar çok önemli değil. Bütün planlamayı Şampiyonlar Ligi için yaptık ve takıma yükleme hala devam ediyor. Ligde puan kaybı olabilir gerekirse son 10 hafta üst üste kazanır yine şampiyon oluruz.''
Hakli oldugunu herkes biliyor