Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bekte olmasi gereken en onemli ozellik hiz bence..Hele bir de onde oynamak zorunda olan takimsan..Su an bakiyorum mariano ve nagatomo benden yavas adamlar

Bir de sanırım TFF'ye 28 oyuncu bildirebiliyoruz. Şu anda 30 futbolcu var kadroda. 3 sağ, 3 sol bek var kadroda. Bunlardan birini göndermeliyiz en az. Diagne ve Mitro gidip Falcao gelse, Babel sol kanat haricinde Falcao'yu yedeklese, Yunus'u satsak tam oluyor sanırım. Hatta Yunus ile birlikte 27 kişi oluyor ve bir futbolcu daha gelebiliyor kadroya.

Su an 15 yabanci var takimda, Falcao gelirse 16

Diagne/Mitro ikilisinden biri gider, Ozornwafor da kiralik gider 14 yabanci olur takimda

Linnes-Mariano ikilisinden birini satip Luyi ve Marcao'yu zorlayabilen bir stoper almaliyiz

13 gun kaldi, bu planlama coktan yapilmasi ve uygulanmasi lazimdi ama aliskiniz artik boyle durumlara

Diagne/Mitro ikilisinden biri gider, Ozornwafor da kiralik gider 14 yabanci olur takimda

Linnes-Mariano ikilisinden birini satip Luyi ve Marcao'yu zorlayabilen bir stoper almaliyiz

13 gun kaldi, bu planlama coktan yapilmasi ve uygulanmasi lazimdi ama aliskiniz artik boyle durumlara
Luyi ile marcaoyu zorlayan stoperi bulamayız bu saaten sonra

Doğru diyorsun ama en azından bu sene daha iyiyiz transferde bence. En azından 11'de sayısal eksik yok. Önceden sayısal eksikle giriyorduk sezona resmen, kalitesel falan değil.

Steven Nzonzi: ''Galatasaray forması giymek benim için büyük onur. Taraftarlarımızın huzuruna çıkacağım anı iple çekiyorum. Fatih Terim'in transferimde etkisi önemli. O büyük bir teknik adam''

@Hakan Duztepe

Nzonzi de biatçı çıktı

Az once beinsportsda kasimpasa trabzon maclarin ozetleri vardi. Kasimpasada kim varsa hepsini toplamisiz :D

Babel, donk, diagne, adem, veysel, eren :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt