Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ECPvLq6XoAAZUaV

Mac da bitti falcao ile ilgili hiç haber yok. Sıktı artık bu mevzu ya. Yeter, takıma zarar veriyor. Mac yok birşey yok neyin beklemesi bu? Diagneyi satıp forvet almaya bakmalıyız. Transfer sezonu bitiyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao olayının cılkı çıktı yalnız. Gelecekse gelsin arkadaş,zaten puan kaybı ve bok gibi oyundan sonra gram keyfimiz yok.

Boş beklenti olur. Bu tür karar alınsa bile açıklandıktan sonra 3-4 sene sonra yürürlüğe girer. Nihat Özdemir de buna yakın açıklamada bulunmuştu zaten

Beklenti demek istemek demek degil. Yanlis anlasilma olmasin. Ben full serbest yabanci olsun isterim. Ama fb nin bu kadar yerliyi toplamasinda bir b.kluk var. Nihat reise 6 yabanci yapalim dese, reis kabul etse bitti o is. Kulupler birligine falan guvenemeyiz

Beklenti demek istemek demek degil. Yanlis anlasilma olmasin. Ben full serbest yabanci olsun isterim. Ama fb nin bu kadar yerliyi toplamasinda bir b.kluk var. Nihat reise 6 yabanci yapalim dese, reis kabul etse bitti o is. Kulupler birligine falan guvenemeyiz
Tayyipin kabul edeceğini zannetmiyorum şimdiki kuralı terim ona önermiş ilk oda kabul etmiş yani bu kuralı isteyen bir insan 662 ye onay vermez diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt