Mame Thiam , Inter'de oynamış Avrupa'da tutunamamış İran'da ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bolca gol atmış üstelik Senegalli ve 26'sında Kasımpaşa'da . Ben bu profili bir yerden tanıyorum ya![]()
O bizde ya.Kaderimiz yani yapacak birşey yok.
Mame Thiam , Inter'de oynamış Avrupa'da tutunamamış İran'da ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bolca gol atmış üstelik Senegalli ve 26'sında Kasımpaşa'da . Ben bu profili bir yerden tanıyorum ya![]()
seneye 10 milyon euroya alırızMame Thiam , Inter'de oynamış Avrupa'da tutunamamış İran'da ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bolca gol atmış üstelik Senegalli ve 26'sında Kasımpaşa'da . Ben bu profili bir yerden tanıyorum ya![]()

Toplam: 961 (Kullanıcı: 540, ziyaretçi: 421)
İki bi şey yazın da sohbet dönsün bari
yabancı kuralı gelirse kesin çökerizKeyfinizi kaçırayım o zaman
Yanılmıyorsam Semih Kaya'nın Sparta Prag'la sözleşmesi 2019-2020 sezonunda bitiyordu, yani bu sene sonu.
Biz de FFP kıskacında olduğumuz için satış yapmamız lazım muhtemelen en çok para edecek olanlar stoperlerimiz olduğu için onların biri veya ikisi paketlenecek.
Seneye beleş diye Semih Kaya'ya çökersek (bu sene baya çöktük beleşlere) ve ilk 11'e yazılırsa kaygısı var içimde, kendisini sevsem ve saygı duysam da![]()
Kişilik olarak ben de severim ama maalesef Semih bizde olmuyorKeyfinizi kaçırayım o zaman
Yanılmıyorsam Semih Kaya'nın Sparta Prag'la sözleşmesi 2019-2020 sezonunda bitiyordu, yani bu sene sonu.
Biz de FFP kıskacında olduğumuz için satış yapmamız lazım muhtemelen en çok para edecek olanlar stoperlerimiz olduğu için onların biri veya ikisi paketlenecek.
Seneye beleş diye Semih Kaya'ya çökersek (bu sene baya çöktük beleşlere) ve ilk 11'e yazılırsa kaygısı var içimde, kendisini sevsem ve saygı duysam da![]()
muslera bizim burdaydı sidede radika meze balık var baya iyi balık yapıyor orda yemek yedi başka futbolcu görmedim ama eşiyle geldiği için tek geldi galiba2 günlük hoca izin vermişti futbolculara instagrama göre hepsi antalyaya kaçmış![]()
Nzonziden sonra bu adamlara tav olurmusun yani
Nzonzi ve Seri'nin orta sahada top kapma becerisine göre değerlendireceğiz artıkBaduyu aramayalim da.... u know.
Baduyu aramayalim da.... u know.
Bu hamlelerin hepsi devre arasına bırakılmamalı şimdi halledilmeli bi kısmıFalcao gelir
Diagne gider
Yerli stoper gelir (Ertuğrul veya Topal)
Yerli orta saha gelir (Mehmet Özcan veya Topal)
İstiklal Marşı
Kapanış
Devre arası:
Belhanda gider
Mariano gider
Yabancı sağ bek gelir
Nagatomo (belki) gider
Banega gelir
Yabancı sol bek gelir (Yuto giderse)
İstiklal Marşı
Kapanış