Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.328
- 11.884
- 1.298
Mantikli bakarsak fenerden.bir halt olmaz ama icimde.bir ses var bu sene feneri sampiyon.yapmak icin her turlu oyun donecek ve yapacaklar sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tebrik ediyorum... sabah erken kalktin sanirim?---
---
---
---
---
---
----
----
----
----
-- -
-
---
--------
![]()
Selam reis kediciklerin ne durumdadırCL'den elendiler, ve direkt olarak AL Gruplarina kaldilar.
Ama Olympiakos'u eleselerdi, CL Playoff turuna cikacaklardi Krasnodar'a karsi
Forumun giris sayfasinda habire Apo yu görmek moralimi bozuyor.
Mouse isareti ile haberin üstüne gidince resim oynuyor, tam sayko bir hal aliyor Apo.

Ben de ne oldu acaba diye anlamadığımi belirttim zaten. Transferle ilgili olduğu net amaAnlayan birini bulmuşken hemen sorayım dedim: Bu dahi arkadaş bu 3 sembolle hangi subliminal mesajı vermektedir? Benim beynim yetmedi bu seviyeye malesef.
İyi de renkdaş adam neye ve kime imza atacağını söylememiş ki. Bu tweete göre forma bile imzalıyor olabilir.Ins kolpa degildir iyi diyorlar
Ben de ne oldu acaba diye anlamadığımi belirttim zaten. Transferle ilgili olduğu net ama
Arkadaslar, fenerin fikstüründen biraz killandim ben..
3. hafta fb-ts.. trabzon o mactan önce avrupa ligi eleme macina cikiyor.
2. hafta basak - fb, basak elenmeseydi bu mactan önce avrupa macina cikacakti.
kisacasi ilk haftalarda 2 zorlu rakibi biraz daha zayif yakalamis oluyorlardi.
34. hafta ise rizespor'a karsi. nedense aklima o sponsorluk anlasmasi geldi.
benmi abartiyorum acaba? yoksa fikstürde bir ayarlama varmi sizce?
Meşale falan var. Meşale yasağı hakkında yeni gelişme mi var acabaBen de ne oldu acaba diye anlamadığımi belirttim zaten. Transferle ilgili olduğu net ama
Şu Depay'a bak sen, güzelmiş.
Dinamit değil mi oMeşale falan var. Meşale yasağı hakkında yeni gelişme mi var acaba