Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar çok heyecanlı insanlar var.
Ulan iyi ki bir mağlup olduk çıktı bütün akbabalar gene
İlk haftadan puan durumu paylaşan mı dersin
Senelerdir sabah akşam kupa kaldıran takıma sallayan mı dersin
Bir durun ya hu
Ben burdayım var mı benle iddaaya girecek olan evine,arabasına
Görelim o babayiğitleri,atıp tutanları ne kadar ciddi
Şimdi ben diyorum ki bu takım bu sene seke seke şampiyon
Varsa aksine iddaa eden
Ben burdayım...
Arkadaşım bence bizim diğer camialardan farkımız ve başarımızın sırrı birazda çabuk gaza gelip küçük dağları biz yarattık hayallerine kapılmamamız...
Cuma günkü oyunu görüp takım konusunda endişelenmek kadar doğal bir şey olamaz. Bjk son 2 şampiyonluğumuzda oyuncu kalitesi olarak şahsi fikrimce bizden öndeydi ama yapamadılar. Bu takımla bir dağılırsak toplaması zor duruma düşeriz. Çoğu belli yaş ve sabit karakter haline gelmiş adamlar.
Her hatanı gösteren düşman olmaz.
Bu forumda herkesin hayalinde takır takır oynayan ve avrupada ses getiren bir takım var eminim...

Ben bu tip videoları çok aşağılık buluyorum. Bir oyuncunun bir maçtaki sadece olumsuz hareketlerinden video yapmak etik değil bana göre.
Belhanda için de yapılmıştı bu maçla ilgili.

Bizim bu oyunculardan para kazanmamız gerekirken böyle tek taraflı videolar acayip olumsuzluk yaratıyor. Rakip takımların yoneticisi Diagne satılmasdın diye PR yaparken biz sözleşmeli oyuncularımızı itibarsizlastiriyoruz.
Itibarsizlaşsinlar yahu şu macta yapilan 33 yaşindaki tecrubeli bir bekin yapmayacagi ne varsa yapmis. Baktı mal edecekler herif alanini birakip on liberoluk yapmaya kosuyor.
Umarim twitterde gezerken bu videoya denk gelirse utanir.

Arkadaşım bence bizim diğer camialardan farkımız ve başarımızın sırrı birazda çabuk gaza gelip küçük dağları biz yarattık hayallerine kapılmamamız...
Cuma günkü oyunu görüp takım konusunda endişelenmek kadar doğal bir şey olamaz. Bjk son 2 şampiyonluğumuzda oyuncu kalitesi olarak şahsi fikrimce bizden öndeydi ama yapamadılar. Bu takımla bir dağılırsak toplaması zor duruma düşeriz. Çoğu belli yaş ve sabit karakter haline gelmiş adamlar.
Her hatanı gösteren düşman olmaz.
Bu forumda herkesin hayalinde takır takır oynayan ve avrupada ses getiren bir takım var eminim...
Katılmıyorum çünkü dağılacak bir kadromuz yok en büyük sorunumuz yaş ve kiralık oyuncu çokluğu onu da ffp bitene kadar idare edeceğiz
Nzonzi-seri ortasahasını bir görelim sonra konuşalım
Marcaonun lyundama önünde bir libero olmadan dağıldığını gördük şimdi baba bir önlibero gelecek bir de o zaman konuşalım
Kondisyonerin ağır yüklemeleri olduğu söyleniyor belki şu an onun sancılarını çekiyoruz biraz zaman geçsin o zaman konuşalım
Bizi diğer takımlarla kıyaslamak saçma hiç kimsenin Fatih Terim gibi bir karakteri yoktu,ha olursa o zaman konuşalım
FALCAO GELECEK BİR DE O ZAMAN KONUŞALIM

Cuma günkü maçtan sonra resmen yıkıldım. Haftasonumu rezil etti takım. Ama şunu da biliyorum ki biz ilk maçlarda puan kaybedersek sezon daha verimli geçiyor. Hele bir şu takımı tam kadro görelim de hayırlısıyla... Forvet belli olsun orta saha belli olsun. Selçuk umarım Nzonzi'den sonra forma şansı bulmasın vs...

şu an tek umudum falcao değil, nzonzinin form durumunun iyi çıkması. eğer o da seri gibi pertse yandık demektir. falcao dan çok büyük uçuk kaçık beklentim yok ismi bile heyecan yaptırıyor, zaten bizim sorunumuz ceza sahasında gol vuruşu yapabilecek bir adamdı falcaoda bu işi 40 yaşında bile olsa görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt