- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Gsc yönetimi yine bir yerlerden duyum almış
Enerjiyi seziyorum.![]()
duyum değil bu dünkü açıklama.Yani diyorum ki kimseye inanmayın çünkü kimse birşey bilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsc yönetimi yine bir yerlerden duyum almış
Enerjiyi seziyorum.![]()
Bu sumudica çok konuştu bellli ki yenilecek fenereSON DAKİKA Sumudica:Fb sana yok sosis salam şırdan şırdan
Niye yarin kap gelir carsamba da kendisi gelir diyemiyor? Yarin kap gelmezse bu hafta demedim diyip kivirmak icinSalı Kap gelir.Çarşamba da Falcao İstanbul'a gelir tarzı tweet atmış.Bunu yazan ultrAslan üyesi.Twitter profilini buraya yazmam doğru olmaz..
Nöbet kasıyor, bir yenilesek @Vasfi Vural
Sonraki maça Falcao gelir 3-4 farkla yener Falcao da gol atarsa yanar ortalık. Millet geçen sezon sonundan çıkamadı malum puan kaybına tahammülümüz yoktu.Sayfalar cok iyi akiyordu Denizliden sonra hic ilerlemiyor sayfalar Falcao kap gelse gene ayni olur mu acaba ?
Eğer antep yenilirse fenerliler 1 hafta şampiyonmuş gibi sevinir.Alışık değiller liderliğe çünkü.Napacaz 1 hafta katlanacaz artık.Ama Gazişehir bu maçı kazansa bile sürpriz olmaz benim içinBu sumudica çok konuştu bellli ki yenilecek fenere
Doğruduyum değil bu dünkü açıklama.Yani diyorum ki kimseye inanmayın çünkü kimse birşey bilmiyor
E hani diagne gitmedi