Emre Ceylan
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2013
- 3.549
- 1.349
- 1.143
Yok mu tıkırtı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iq testi gibi olayFener yener ve forumda şampiyon ilan edilir.Ersun yanal övülür ve fatih hoca gitsin diye konu açılır.
ali koç paraya kıymış adama göl vermiş yuhvedatın gölü var
ali koç paraya kıymış adama göl vermiş yuh
ve utanmadan bunu diyenler biz terimci değiliz yeaa Galatasaraylıyızz diye mayıstaki şampiyonluğumuza sevinirFener yener ve forumda şampiyon ilan edilir.Ersun yanal övülür ve fatih hoca gitsin diye konu açılır.
Bir Galatasaraylının Galatasaray şampiyon olunca sevinmesinin neyi garip? Hocayı eleştiriyor diye takımın şampiyonluğuna sevinme hakkı yok mu yani?ve utanmadan bunu diyenler biz terimci değiliz yeaa Galatasaraylıyızz diye mayıstaki şampiyonluğumuza sevinir
Bu eziklik kompleksi abi başka birşey değil.Fenerbahce Cumhuriyeti nedir, ciddi soruyorum. Hic anlam veremedim. Cumhuriyet icinde Cumhuriyet mi kurulur?

hocayı eleştirmek ayrı ersun daha iyi hoca demek apayrıBir Galatasaraylının Galatasaray şampiyon olunca sevinmesinin neyi garip? Hocayı eleştiriyor diye takımın şampiyonluğuna sevinme hakkı yok mu yani?
Bölücülük,ne olacakFenerbahce Cumhuriyeti nedir, ciddi soruyorum. Hic anlam veremedim. Cumhuriyet icinde Cumhuriyet mi kurulur?
Velev ki adama göre öyle yani bizim başımızda x bir isim olsa bu söylem sorun olmaz, bazıları Terim' bazıları gibi görmüyor bunun için savaşmak vermek manasız.hocayı eleştirmek ayrı ersun daha iyi hoca demek apayrı