Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl daha iyi pardon da

emre mor kendi ceza sahası köşesinde topu alıp çalımla tüm sahayı geçebileceğine inanacak kadar futbol cahili bir çocuk maalesef

her şey yetenekle olmuyor abdülkadirde baya futbol zekası var

Bence iyi barcalona bireysel performansına falan bak maymun etmiş milleti . Potansiyelli o pas atmama sorunu düzelir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu hafta dünya ligleri de dahil şampiyonlar kaybetti, orta-alt sıra takımlar kazandı. Fener maçıyla da bu durum bozulmamış oldu ben buna bağlıyorum

Çok normal.. rehavet de var ligin başını önemsememe de ... işin ciddi boyutu geldiğinde kalite belirleyici olur..

Bizim lig Trabzon ve bizim aramızda geçecek bu şikeci ib...nelerin mazotu yetmez nihat anca 3..4 maç iter bunları..

Ya penaltı olana kadar biz çok çok iyi oynadık , canlı izledim maçı. Sonra penaltı kaçınca üstüne 10 kişi rezalet oynadık ama normalde bu mac en az 2 0 biterdi . Ne agladiniz arkadaş

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya penaltı olana kadar biz çok çok iyi oynadık , canlı izledim maçı. Sonra penaltı kaçınca üstüne 10 kişi rezalet oynadık ama normalde bu mac en az 2 0 biterdi . Ne agladiniz arkadaş

çok iyi denemez. ama kontrol bizdeydi.

ama işte o fırsatlar kaçmayacak.

bir daha olmaz diyemiyoruz çünkü 2017'den beri bu takımın üzerine çöken bir penaltı atamama sorunu var.

eminim bütün taraftarlarımızın aklına kaçırdıklarımız gelmiştir penaltı kararı çıktınca.

Öyle bir başarısızlık silsilesi süregelmiş ki ilk haftadan şampiyonluk ilan edecek durumdalar. Kolay değil '4. yıldız loading' tweetlerinin üzerinden seneler geçti. Koskoca altı yılda tek bir kupa bile yok. Dogru demiş seçkin :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renkdaslar konu disi olacak ama aradim eski konuyu bulamadim. Hollanda'da yasayip guvenilir iyi bir iptv saglayicisi varsa PM atabilirseniz memnun olurum.

Selçuk
Diagne
Mitrouglo
Mariano
Nagatomo
Yunus
Belhanda
Linnes
.....
rs_1024x759-190521061351-1024-Arya-Stark-Maisie-Williams-GOT-LT-052129-HBO.webp

Burada birazcıkta olsa ciddiye alınıp bu kadar konuşulması bile büyük onurdur şikecilere. Bırakın biraz kumda oynasın eğlensinler.

İngiltere'ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Huddersfield forması giyen Munie'nin kiralık olarak transferi için görüşmelere başladı. (TRT Spor)

e yeter yav.Fatih terimi gerizekalı falan mı sanıyorsunuz ? görmüyor da bir siz mi görüyorsunuz cidden ? lafım sana değil bu arada 1000 tane mesaj yazıldı
Vallahi kardeş buradan baktığım kadarıyla görüp görmemeleri bir anlam ifade etmiyor kafamıza göre oyuncu peşinden koşuyoruz. Sağ tarafımız zaten yürüyerek paslaşıp gidiyor en azından ters taraf hızlı olmalıydı 2 senedir başarılı olduğumuz sistem bozulmaz yani

Yalnız bu falcao olayı camiayi kötü etkiledi ,artık yarın gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt