Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunu rakip yarı alana yıkamadığımız zaman belhanda sırıtıyor ve sinirleniyor.Ondan dedim
Oyunu rakip alana yıkmayı geçtim ben reis herhangi bir hücum planımız olmadan topla organize şekilde rakip yarı sahaya geçemeden oyun oynuyoruz. Böyle olunca topu ayağına isteyip top kullanma beceresi ile iş yapan Feghouli-Babel-Belhanda gibi oyuncularımız hiç iş yapamaz üçünün de iyi oldukları zaman top ayaklarında olduğu zaman

Aslında hepsi gerçekten temelinde bahsettiğimiz 2 mevkiye bağlanıyor, beklerimiz doğru düzgün topu rakip yarı sahaya taşımayı becerse defansif orta sahamız topu kısa sürede takımımıza kazandırıp atak sürekliliği sağlasa çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı. Anca biz bunları sağlayabilirsek Feghouli-Babel-Belhanda gibi oyuncular özel yeteneklerini gösterebilir zaten bu adamları kullanabilirsen forvetinin uçup kaçmasına da gerek kalmıyor çoğu zaman

Ama dediğim gibi kesinlikle 2 bek transfer etmemiz ve bir an önce Nzonzi'nin takıma monte edilmesi gerekiyor

Beyler iste kanatlarimiz :
Nagatomo 32
Mariano 33
Babel 32
Feghouli 29

Falcaoyu da getirin artık ya , geldi tamam dönmez buradan da.
Arkadaş gelsin 2 antrenmana çıksın yazarsınız zaten 11e.

Fas iyi takım yav hakim ziyech var Türkiye ile şimdi maç yapsınlar yenmezlerse ben de futbou bilmiyorum İzlanda'nin güle oynaya yendiği takima fark atarlar
İşte bunu demek istiyorum. Fas'ta Belhanda var demiyoruz Ziyech var diyoruz. Ne yazık ki Belhanda'dan alacağımız verimi aldık elden çıkarmanın zamanı geldi.

Maçın kaç sıfır bittiğini bilemedi ciğerci.
Bu utanç yeter gazişehire. Rakiplerinden bu kadar çok gol yemek hemde bu sefil takımdan :asd:

İlk dediğin daha iyi gibi sanki ama bizim 33 yaşındaki garip emekli bekler ile bu iş zor

İkinci dediğin sistemi pek anlamadım Beşiktasin şampiyonlar Ligi'nde en çok puan topladığı zamanki oynadığı sistem mi
Geçen sene feghouli-belhanda-mariano üçlüsünün pas sisteminden bahsediyorum ters tarafada öyle bişey düşünüyoruz gibi geldi ama bir yandan da bakıyorum nzonzi ve seri ile iki hızlı (Onyekuru style) topçu ile bu ligde geleni geçeni tokatlarız. Çok kararsızım bence bize sol açığa Onyekuru muadili lazım yeri geldiğinde sistemi değiştirip emre-falcao-xx ile bu sistemi uygularız. Yapılacak şey çok belli bir adet hızlı kanat alıp en kötü yedekte bekletmek

Kız isteseydik aldıydık düğünü yaptıydık, çocuk bile olmuştu. Nerde arkadas bu Falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt